Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/24 l 1973 Ford Capri l Doyusha l Korkut Varol
(28-May-2026, 20:54)GeneralModel yazdı: Bizim de maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyo ya.
Big Grin Big Grin Big Grin
Korkut hocam Terslikler kötü olmuş. Acayip can sıkar. Ufacık bir hata onca yaptığın işin içine ediyor. Aynı kanadın bir bölümünü 8-9 kere maskeleyip boyasını söküp tekrar boyadığımı biliyorum. tam düzelttim derken bu sefer diğer tarafı gidiyor. Çıldırmamak işten değil.

Ben hep bu smet zarlısının kem gözünden şüpheleniyorum.... Pek maşallah dediğini duymasam da kem gözünü ensemde hissedebiliyorum...

Alıntı:Bagaj arkasına tertemiz minicik el yazısını yap, sonra daha basit olan Ford yazısını odun keser gibi modele koy. Tam hıyarca bir iş.

Deveye boynun neden eğri diye sormuşlar, nerem doğru ki demiş. Baştan beri bu odunu adam etmeni seyrediyoruz hocam. Tek hıyarca iş bu mu sence Big Grin Big Grin Big Grin    

[Resim: Capri39.jpg]

Valla fark müthiş Maşallah Maşallah Big Grin
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(31-May-2026, 19:40)Waldorf yazdı: Korkut hocam Terslikler kötü olmuş. Acayip can sıkar. Ufacık bir hata onca yaptığın işin içine ediyor. Aynı kanadın bir bölümünü 8-9 kere maskeleyip boyasını söküp tekrar boyadığımı biliyorum. tam düzelttim derken bu sefer diğer tarafı gidiyor. Çıldırmamak işten değil.

Ben hep bu smet zarlısının kem gözünden şüpheleniyorum.... Pek maşallah dediğini duymasam da kem gözünü ensemde hissedebiliyorum...

Alıntı:Bagaj arkasına tertemiz minicik el yazısını yap, sonra daha basit olan Ford yazısını odun keser gibi modele koy. Tam hıyarca bir iş.

Deveye boynun neden eğri diye sormuşlar, nerem doğru ki demiş. Baştan beri bu odunu adam etmeni seyrediyoruz hocam. Tek hıyarca iş bu mu sence Big Grin Big Grin Big Grin    

Valla fark müthiş Maşallah Maşallah Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin
Ayrıca beğeniye teşekkürler Smile
Dikiz aynası olmadığını hatırladım ve bir tane tasarlayıp bastım. Minicik şeyin macunu zımparası biraz uğraştırdı. Bir tel ile parçaları bağladıktan sonra Alclad ile kromladım.

[Resim: Capri40.jpg]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi