Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35 | Jelcz 315M | Kıvanç Aydoğan
Gördüğüm kadarıyla çalışır bir motor olacak.  Big Grin Big Grin  

Çok iyi duruyor.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
(04-01-2026, 04:26 PM)Kdemiraslan yazdı: Merhaba herkese tekrardan,
Jelcz kamyonun motoru olan Leyland SW680 3D modellemesinin bir kısmı tamamlandı...

[Resim: tc4g3m9.png]

Hakkaten buna benzin koy bu çalışır. Big Grin Big Grin Big Grin Bir akü ve kabloları eksik...
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
Motor ileriye dönük olarak mı böyle piston vs. detaylandırıldı? Hani bir tamir dioraması filan...
Yetenek, eğitim ve tutku bir araya gelince ne güzel işler çıkıyor işte! Dur bakalım daha neler göreceğiz, merakla bekliyoruz. Kolay gelsin...
Bul
(04-01-2026, 07:57 PM)GeneralModel yazdı: Gördüğüm kadarıyla çalışır bir motor olacak.  Big Grin Big Grin  

Çok iyi duruyor.

Bu proje daha hiçbir şey daha bir çok efsane kamyon gelecek Big Grin

(04-01-2026, 08:26 PM)Waldorf yazdı:
(04-01-2026, 04:26 PM)Kdemiraslan yazdı: Merhaba herkese tekrardan,
Jelcz kamyonun motoru olan Leyland SW680 3D modellemesinin bir kısmı tamamlandı...

[Resim: tc4g3m9.png]
Hakkaten buna benzin koy bu çalışır. Big Grin Big Grin Big Grin Bir akü ve kabloları eksik...

Şu anda motorun üst kapağıyla uğraşmaktan beynim yandı  Big Grin
Bul
benimki bakarken yandı (zaten çok kullanmıyordum.)
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(04-01-2026, 09:46 PM)Korkut Varol yazdı: Motor ileriye dönük olarak mı böyle piston vs. detaylandırıldı? Hani bir tamir dioraması filan...

Evet Korkut Bey, bu model için ileriye dönük çok özel bir projem var. Polonya Halk Cumhuriyeti döneminin efsanevi devlete ait nakliye şirketi Transbud konvoyunun, Tahir Geçidi üzerinden İran’a geçişini konu alan bir diorama yapmayı hayal ediyorum.

(04-02-2026, 12:43 PM)Ahmet Gürkan yazdı: Yetenek, eğitim ve tutku bir araya gelince ne güzel işler çıkıyor işte! Dur bakalım daha neler göreceğiz, merakla bekliyoruz. Kolay gelsin...

Takipte kalınız efenim... Big Grin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi