Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | F-16D Block 52+ 161. Filo | Revell | Bahadır Saraç
Merhaba,
Biten 1/72 F-16D Block 52+ modelimin görüntülerinizi beğenilerinize sunuyorum.
Kit Revell 1/72 F-16D Tigermeet 2014,
Hasegawa 1/72 LANTIRN Pods detay kiti,
AWC Model 1/72 F-16D CFT ve Tail Spine Resin kiti,
Res-Kit GE-F110 Open Exhaust nozzle kiti ve,
Babibi 1/72 161 Filo dekal seti yer almaktadır.
Kanopi camına tint uygulanmıştır.

[Resim: 2KJwIFN.jpeg]

[Resim: Xx8c1tP.jpeg]
[Resim: 9ExP21T.jpeg]
Bahadır SARAÇ | Scalefront
Eline sağlık. İnstadan gördüğümde kanopiyi soracaktım. Dorsal ve cft oldukça zorlamış. Detay kitleri ile güzel bitmiş. Tebrikler.
General Model 
İsmet Güralp
[Resim: JHVdGQS.png]
Bul
(15-July-2026, 19:10)GeneralModel yazdı: Eline sağlık. İnstadan gördüğümde kanopiyi soracaktım. Dorsal ve cft oldukça zorlamış. Detay kitleri ile güzel bitmiş. Tebrikler.

Teşekkür ediyorum, Evet CFT kiti biraz zorladı Tamiya ile daha uyumlu sanırım. Kanopiye kendim karışım yaparak tint uyguladım. işlem öncesi ve sonrası gauzy uygulayarak boyadan kaynaklanan matlığı giderdim. Kendi orjinal kanopisi düz şeffaf çünkü.
Eline koluna sağlık.
Resimler şimdi çok daha iyi gözüküyor.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
Elinize sağlık gayet güzel bir final olmuş. Dolu dolu bir savaşan şahin
Fakat mat vernik ihtiyacı var gibi görünüyor, parlak kalan yerler olmuş. Özellikle resimlerden görebildiğim kadarıyla gövde üstü yakıt tanklarının birleşim yerlerinde parlama görünüyor. Elbette fotoğraf kaynaklı olabilir.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
(17-July-2026, 07:45)Eren Erdoğan yazdı: Elinize sağlık gayet güzel bir final olmuş. Dolu dolu bir savaşan şahin
Fakat mat vernik ihtiyacı var gibi görünüyor, parlak kalan yerler olmuş. Özellikle resimlerden görebildiğim kadarıyla gövde üstü yakıt tanklarının birleşim yerlerinde parlama görünüyor.  Elbette fotoğraf kaynaklı olabilir.
Merhaba Eren Bey,
yorum için teşekkürler. CFT birleşim yerleri mat, fotoğraftan öyle çıkmış olabilir. Kanopi çerçevesi ise parlak bunun sebebi ise
, kanopi tint uygulamasını en son yaptım ve kanopi şeffaflığını tekrar sağlamak için gauzy solüsyonuna batırdım. kanopi çerçevesi parlak kalmış fotoğraflarda farkettim bende

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi