Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boyanmış parçaları nasıl yapıştırıyoruz?
(05-05-2026, 08:42 AM)Waldorf yazdı:
(05-05-2026, 07:04 AM)Izzetius yazdı: Plastik Cementi pas geçip full japon mu kullaniyorsunuz? Ben mi yanlis anladim acep. Eger oyle birsey varsa benim de isime gelir. Big Grin

Uğur Kenel diye bir modelci ustamız var. Kendisi full japon kullanmasada çok fazla yerde japon yapıştırıcıyı sorunsuz kullanıyor. Hatta bu yerler arasında kanopi camı bile var.

Biz genelde o kadar cesaretli olmadığımızdan genelde klasik plastik yapıştırıcıyı tercih ettiğimizden bahsediyoruz. 

(05-05-2026, 07:04 AM)Izzetius yazdı: Görünmeyecek yerlerde hizli yapıştırıcı kullanan var mı ? Eritme yapar mi acep?

Hızlı Yapıştırıcıdan kastın Modelci yapıştırıcı ise (Tamiya yeşil kafa gibi) ben görünür görünmez her yerde kullanıyorum. Eritme yapar mı dersen zaten klasik tüm model yapıştırıcıları plastiği eriterek birbirine kaynak yapma ilkesine dayanır.
Hayır . Yanında spreyi - aktivatörü olan hızlı japon yapıştırıcılar. MDF kit diye de gecer.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Boyanmış parçaları nasıl yapıştırıyoruz? - Yazar: Izzetius - 05-05-2026, 09:36 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi