04-28-2026, 09:24 PM
(04-28-2026, 09:02 PM)GeneralModel yazdı:Teşekkürler(04-28-2026, 05:51 PM)Waldorf yazdı: Korkut hocam eline sağlık.
şimdi bu smet arkadaşımız. Koltuğa ektiğiniz unla alakalı olarak Benim "İpe un sermişsiniz" diye soğuk bir espiri yapacağımı sanabilir ama katiyen öyle kötü bir espiri yapmıyacağım. Yani kendimi tutmaya karar verdim. Yapmayacağım..
folyo kesmek için yaptığınız şablonu sevdim. Elinizde bir kesici plotter yoksa iyi bir çözüm olmuş.
Valla Korkut hocam bu @Waldorf zararlısı artık "ununu elemiş eleğini asmış". Bi cacık olmaz.
Şablonu ben de sevdim. Sadece bu modelde kullanacağını düşündüğümde gerçekten verdiğin emek için tebrik ediyorum.
Şöyle bir baktığımda genelde deri koltuk ya da ortası kumaş kalanı deri döşemeler var. Bence kenar kısımları deri görünümlü yapsan daha iyi olur. Boyamada ton farkı yaparsan da görünümü öne çıkarır.
Bu desenler Mk1 facelift modelde. Ben Mk1 baz modeli yapıyorum (1300 Kent motorlu - Anadol ile aynı), çizgiler düşey doğrultuda. Kapı iç deseni de bundan farklı.

![[Resim: jbqbz8w.jpg]](https://i.hizliresim.com/jbqbz8w.jpg)