Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | Schienenwolf (Alman Demiryolu Pulluğu) | Scratch Build | Cem ESEN
(25-March-2026, 20:38)Waldorf yazdı: 35 ölçeğe geçmek istersen geçenlerde bir 35 ölçek demir yolu modelinin (Miniart) kalıbını çıkarttım. Sana 35 ölçek ray ve travers gönderebilirim Smile biraz uğraştırır ama benden uyarması Smile

Aman hocam 35 yapsam beni tefe koyarlar ? miniafv ekibi olarak daima 72 yolunda zafere diye and içtik ? yapilmiş bir cok scratch build modelim var tabi hepsi zeminsiz malesef ara ara paylasim yapacagim vakit buldukça ?

(26-March-2026, 07:56)Evren yazdı: Ben bu aracı bilmiyordum , çok ilginçmiş.

Ama kırılan , yırtılan traversler de olsa diorama olarak çok daha güzel olurmuş katılıyorum Waldorf'a. Bu hali de güzel, emeğine sağlık.
En iyi model bitmiş model değil midir zaten Tongue

Yorumunuz için teşekkürler Evren bey. Vakit ayarlayabilirsem zemini yapacagim . Muzzam bi ray stogum mevcut ?

(25-March-2026, 20:03)GeneralModel yazdı: Modeli inanılmaz sevdim. 72 figürlerle çok iyi uyum sağlamış. Ölçeklendirme harika. Eline emeğine sağlık. 
Artık tam yapım aşamalarıyla yeni projelerini bekliyoruz.

Teşekkürler İsmet hocam . Forum 10 fotoğraf ile sınırlı sanirim yapim asamalarini tam olarak ekleyemedim malesef. Sanirim ara ara baslik acarak eklemek gerekecek diğer midellerde . Paylasim yapacagim birikmis epey modelim mevcut. En kisa zamanda diyelim
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Alman Demiryolu Pulluğu Schienenwolf 1/72 ölçek - Yazar: Cem Esen - 26-March-2026, 08:08

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi