Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/24 | Toyota bB | Tamiya | Hasan Şadi ÇELİK
Alıntı:yanlış anlattım galiba ilk resimde görülen şirinler dekallerini ben bastım yazıcıdan. ama plaka dekalleri kullanmadığım dekaller. plakalar olmasaydı şirinler arabası olacaktı. dekal çalışmalar olacak. o konuda uğraşmak istiyorum yarış şeritlerinde veya logolarda kolay işler çıkabilir diye düşünüyorum. üstüne düşmeyi düşünüyorum. lazer yazıcı almıştım. printec dijital baskı da dekal kağıtları da bulunca devam etmeliyim diye düşünüyorum.

tamam şimdi anladım. Ama yine de decal başmışın işte... Big Grin Ha şirinleri ha plakaları Big Grin 

lazer yazıcın muhtemelen beyaz basmıyordur. Beyaz basan yazıcılar çok özel ve pahalı. Benimde hayalimde olan yazıcılardan. Bu durumda şirin decalleri şeffaf değil de beyaz kağıda basılmış olduğunu varsayıyorum. Decallerin etrafından elle kestin. Gördüğüm kadarı ile (az gözüküyor ama yine de bir fikir veriyor) fena da olmamış. 

Benim de Elimde bir kaç şeffaf lazer decal kağıdı var. @GeneralModel ile bir kaç deneme yaptık...

Ben UV yazıcı ile bastım beyaz renkleri... ama uv yazıcıların bir handikapı boyanın azda olsa bir et kalınlığı oluyor. Çok aşırı kalın değil ama elinde hissediyorsan maket için kalındır ....

abovvvv

hasan kusura bakma ya...
sana mesaj atacağım diye yanlışlıkla senin mesajını editlemişim...

şimdi çok utandım...

[Resim: pngtree-emoji-facepalm-with-a-hand-cover...59243.webp]
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/24 | Toyota bB | Tamiya | Hasan Şadi ÇELİK - Yazar: Waldorf - 2-April-2026, 19:34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi