Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akrilik hobi boyasını airbrushta kullanma
Paylaşım için teşekkürler Korkut Hocam.

Boya gibi her şeyin aşırı pahalı olduğu bu zamanda nereden kıssak o kadar iyi.

Bir kaç defa ab ile bende bu kırtasiye işi akrilik boyaları kullandım. Forum kapanmadan önce yazdıklarımı hatırlıyorum da...

O zaman bu UCUZ akrilik boyalara güvenilmemesi gerektiğini, stabil olmadıklarını söylüyordum. Markaya göre kıvam renk tonu vs değişiyor derdim. Hatta aynı markanın paketinden bile farklı sonuçlara ulaşılabilineceğinden çok güvenilmemesini söylerdim. Maketlerde kullanılan kamuflaj renklerinin özel olduğunu ve Maket yaparken doğru rengin bulunmasının deneyiminiz yoksa çok zor olduğunu bu yüzden çok tavsiye etmediğini söylerdim.

Ama zemindir, binadır, ağaç vs de sorunsuzca kullanabileceklerini söylerdim...

Ne değişti. Teknik olarak çok fazla şey değişmedi. Teknik olarak halen aynı handikaplar devam ediyor.

Ne değişti peki de bende Bu boyaları deneyin demeye başladım... Tabi ki maliyet. Çooook ama çok fark ediyor. Geçen bende bir kaç tane ucuz tabir edilen kırtasiye işi  boyalardan aldım.

Ama antifirizli cam suyu yerine normal içme suyu (şişeden) denedim. Zamanında akü suyu yada  Distile Su kullanıyordum.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
Akrilik hobi boyasını airbrushta kullanma - Yazar: Korkut Varol - 23-September-2026, 22:49
RE: Akrilik hobi boyasını airbrushta kullanma - Yazar: Waldorf - Dün, 08:52

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi