Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/48 | T-55 | Tamiya | Gökay Yalçın
Merhaba, forum tekrardan hayırlı olsun emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Eskisi kadar bol model yapamıyorum ama zehir hala damarlar da dolaşıyor.
Tamiya'nın güzel 48lerin den birini geçtiğimiz sene elimden geldiğince yapmaya çalışmıştım.

[Resim: srzdnfk.jpeg]
[Resim: 5nimmkf.jpeg]
[Resim: bq2w9qp.jpeg]
[Resim: nng3klr.jpeg]
Bul
Eline koluna sağlık Gökay hocam.
Her zamanki gibi çok iyi bir model olmuş.
Senin harika işlerini görmeyi özlemişim. Instagram'ın telefon için yapılmış ufak detaysız ekran beni sarmamıştı. Ayrıntılar yok, ıncığına mıncığına bakamıyorsun. Her model güzel gözüküyor orada.
Paletler Vinil mi?
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(03-25-2026, 08:45 AM)Waldorf yazdı: Eline koluna sağlık Gökay hocam.
Her zamanki gibi çok iyi bir model olmuş.
Senin harika işlerini görmeyi özlemişim. Instagram'ın telefon için yapılmış ufak detaysız ekran beni sarmamıştı. Ayrıntılar yok, ıncığına mıncığına bakamıyorsun. Her model güzel gözüküyor orada.
Paletler Vinil mi?

Teşekkürler, hocam paletler yarı bakla çok güzel bir kit tavsiye ederim.
Bul
Eline sağlık Gökay. Sen olmayınca 1/48 askeri araç kategorileri boş kalmıştı
Bul
Değerli Gökay Hocam,
Hoş geldin sefalar geldin. Çok uzun bir aradan sonra yine beraberiz. Güzel modellerle büyürüz inşallah.

Model çok iyi, tam kararında bitmiş eline emeğine sağlık. 
Artık yapım aşamalarıyla dolu dolu çalışmalarını zevkle takip edeceğiz.
Görüşmek üzere...
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
(03-25-2026, 09:12 AM)volkan yazdı: Eline sağlık Gökay. Sen olmayınca 1/48 askeri araç kategorileri boş kalmıştı

Teşekkürler Volkan, uzun zaman oldu görüşmeyeli seviyorum ara ölçekleri Smile

(03-25-2026, 09:13 AM)GeneralModel yazdı: Değerli Gökay Hocam,
Hoş geldin sefalar geldin. Çok uzun bir aradan sonra yine beraberiz. Güzel modellerle büyürüz inşallah.

Model çok iyi, tam kararında bitmiş eline emeğine sağlık. 
Artık yapım aşamalarıyla dolu dolu çalışmalarını zevkle takip edeceğiz.
Görüşmek üzere...

Hoş bulduk İsmet, evet uzun bir ara oldu aklınız ile emeğiniz ile çok yaşayın ne iyi ettiniz de tekrar forumu açtınız.

Teşekkürler, elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışırım.
Bul
Hocam elinize sağlık. Şu an aynı kiti ben yapıyorum. Bitirince forumda paylaşacağım. Ben de çekme kablolarını bağlayamadım. Bir şekilde ben de kapattık deliklerin olduğu yerleri.
Bul
(03-25-2026, 04:21 PM)fatih_scalemodels yazdı: Hocam elinize sağlık. Şu an aynı kiti ben yapıyorum. Bitirince forumda paylaşacağım. Ben de çekme kablolarını bağlayamadım. Bir şekilde ben de kapattık deliklerin olduğu yerleri.

Teşekkür ederim, ip olarak verilmiş keyifli olmuyor. 72 ölçeğe uygun tel bulamayınca bende kullanmadım.
Bul
Gökay eline sağlık. Tekrar senin paylaşımlarını görmek ve Hobimaket sayfasında yazı yazabilmek kadar keyifli bir durum yok.

Ama en keyifli yapım aşamalarını paylaşmak sanırım Smile Bu arada Kenan Komutanımızı da arıyor gözler.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
(03-26-2026, 10:45 AM)Eren Erdoğan yazdı: Gökay eline sağlık. Tekrar senin paylaşımlarını görmek ve Hobimaket sayfasında yazı yazabilmek kadar keyifli bir durum yok.

Ama en keyifli yapım aşamalarını paylaşmak sanırım Smile Bu arada Kenan Komutanımızı da arıyor gözler.

Sağolasın Erencim, Kenan komutanı üye listesinde gördüm.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi