Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/24 | Toyota bB | Tamiya | Hasan Şadi ÇELİK
(2-April-2026, 21:28)Waldorf yazdı: kağıdın şeffaf ise baskında o renk (beyaz) gözükmez. Yani şirineyi kesip koyduğuda zemindeki renk gözükecekti (aracın rengi)... Demekki şu an kağıdın zemin rengini görüyorsun...

şeffaf decal kağıdına basmanın öyle bir sıkıntısı var. Decalde kullandığın renk tonu zemindeki renge göre değişiyor. Beyaz zemin ise hiç çıkmıyor. Direkt zemin gözüküyor.

koyu bir renk mi var altta zeminde. Üsteki diyelimki kırmızı daha koyu bir kırmızı gibi durur.

ben bunu cevaplamayı unutmuşum. bu şirinler dekalin altın açık gri bir ton var. o yüzden referans resimdeki gibi gözükmüyor.
Bul
(1-April-2026, 19:36)hasansadicelik yazdı: Bu maketim şase ile kaporta birleştirirken kırılmıştı. ( Ön tampon resmi mevcut ) kırılan birleştirme yerini saklayabilmek adına plaka dekalleri kullanmak zorunda kalmıştırm.
Bu maketimde tamiya compound serisini kullanmıştım. ( İlk Deneme )

Okurken bir gülme tuttu, "tramersiz hasar kayıtsız, kaza resimleri mevcuttur" yollu bir satış ilanı gözümde canlandı  Big Grin
Ama plakalık dışında her yere plaka yapıştırmak da işin zirvesi olmuş!  Big Grin Big Grin
Keşke Şirinler dekalleri ile yapsaydınız. Kırık yere de Gargamel giderdi  Tongue
(14-June-2026, 19:37)Korkut Varol yazdı:
(1-April-2026, 19:36)hasansadicelik yazdı: Bu maketim şase ile kaporta birleştirirken kırılmıştı. ( Ön tampon resmi mevcut ) kırılan birleştirme yerini saklayabilmek adına plaka dekalleri kullanmak zorunda kalmıştırm.
Bu maketimde tamiya compound serisini kullanmıştım. ( İlk Deneme )

Okurken bir gülme tuttu, "tramersiz hasar kayıtsız, kaza resimleri mevcuttur" yollu bir satış ilanı gözümde canlandı  Big Grin
Ama plakalık dışında her yere plaka yapıştırmak da işin zirvesi olmuş!  Big Grin Big Grin
Keşke Şirinler dekalleri ile yapsaydınız. Kırık yere de Gargamel giderdi  Tongue

Big Grin Big Grin Big Grin Çıtır hasarlı, kaza değilde tampon söküldü. 
" Ama plakalık dışında her yere plaka yapıştırmak da işin zirvesi olmuş! " ben böyle düşünerek yapmamıştım ama farkında olmadan zirveye gitmiş.
Bir daha aynısından yaparsan şirinler dekalli olacak.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi