Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | F-35A Turkish Airforce | Italeri | Bahadır Saraç
Herkese Merhaba,
Uzun süreler sonunda biten ve son aşamalarda birkaç problem yaşadığım Türk Hava Kuvvetleri F-35A uçağı huzurlarınızda. İçimizde bitmeyen bir özlem 18-001...
Fotoğraf kalitesi ve ışıklandırma kötü olabilir, fotoğraflama için çok vaktim yoktu ilerleyen günlerde daha kaliteli olarak güncellerim.
[Resim: UMTIuww.jpeg]
[Resim: xdmqtXn.jpeg]
[Resim: segyiSy.jpeg]
[Resim: xZDD9rj.jpeg] [Resim: pT8pgNn.jpeg]
Bahadır SARAÇ | Scalefront
Bahadır eline sağlık. Buruk bir keşke diyorum. 
Biraz ön gölgeleme ve egzosta yanık efekti bir ileri seviyeye götürecekmiş diye düşünüyorum. 
İniş takımı boşluklarından hafiften bir yıkama var mı? Detaylar iyi çıkmış o noktalarda.
General Model 
İsmet Güralp
[Resim: JHVdGQS.png]
Bul
(6-October-2026, 21:03)GeneralModel yazdı: Bahadır eline sağlık. Buruk bir keşke diyorum. 
Biraz ön gölgeleme ve egzosta yanık efekti bir ileri seviyeye götürecekmiş diye düşünüyorum. 
İniş takımı boşluklarından hafiften bir yıkama var mı? Detaylar iyi çıkmış o noktalarda.

Teşekkür ederim, ön gölgeleme ve egzoz efektlerini kasıtlı yapmadım, malum uçak ilk uçuş yaptığı için nispeten temiz bırakmaya çalıştım, iniş takımı boşluklarında bir miktar wash mevcut. Panellerde hafif bir yıkama yaptım. Amerikan F-35'i yapsaydım bu gölgelemeleri yapacaktım ama malumunuz uçak bize hiç gelmediği için yıllanıp, yıpranamadı. O yüzden biraz böyle temiz olması daha doğru olur diye düşündüm.
Eline koluna sağlık.
Güzel olmuş.
Umarım bir gün gerçekten envanterde olduğunda bir daha 48 ölçeklisini yaparsın.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul
(7-October-2026, 11:47)Waldorf yazdı: Eline koluna sağlık.
Güzel olmuş.
Umarım bir gün gerçekten envanterde olduğunda bir daha 48 ölçeklisini yaparsın.

Çok teşekkürler, sanırım gerçekten envantere girmesi hepimizin ortak temennisi. Envantere girsinde biz bir daha yapmasakta olur.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi