Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/32 | Aston Martin Ulster| Revell | Emrah Sever
No:43.  Revell enamel fırça boyama yapıldı. Üstüne yine Revell vernik Çin'den aldığım portatif airbrush ile atıldı. Korkmuştum ama hoşuma gitti sanırım daha fazla kullanacağım aleti.
[Resim: 55571303798_3e1e98facf_b.jpg]
[Resim: 55571357114_d4de96a71d_b.jpg]
[Resim: 55570160522_66675bcc56_b.jpg]
[Resim: 55571615050_2da129a040_b.jpg]
[Resim: 55571303788_60c3627490_b.jpg]
[Resim: 55570160457_89db9a33d4_b.jpg]
[Resim: 55571615000_18df7297ca_b.jpg]
[Resim: 55571197551_d66d037ff9_b.jpg]
Bul
Eline koluna sağlık.
Fırça ile mi boyadın? Fırça için gayet iyi olmuş. Hiç fırça izi görmedim. Valla büyük başarı....

Ön farlar gıcıklık yaratıp çok geride kalmış : )  Revell'in gıcıklığı. Durması gerektiği yer için bir çözüm bulması gerekirdi. Sen farı takmak istediğinde camı dibine kadar dayanmış.

Ön kaput tam oturmamış gövde ile ciddi bir açıklıkta kalmış. Muhtemelen sabit değildir zaten. O yüzden böyle açık duruyor. Tasarımda kaputun çıkabilmesi toplarken modelciyi üzüyor. Keşke sabitleseymişsin. Kitten çıktığı halinde motorun çok da bir detayı yok zaten. 

Arka gövde de şasiye tam oturmamış. 

Kaput kemerlerinin rengi kaporta rengi ile fazla kaynaşmış. Keşke kutu kapağındaki gibi siyah yapsaymışsın.

Egzoz da kutu kapağındaki görseldeki gibi olsa daha güzel olurmuş.

Tekerler parlıyor biraz. Mat vernik mi lazım mış acaba. Emin olamadım.

Ön konsolu sevdim. Ahşap dokusu çok güzel durmuş.

Decallerin çoğunu kullanmamayı tercih etmişsin. Modelci sensin. Canın nasıl isterse....

Portatif Kompresör ve ab konusuna ise dikkatli olmanı tavsiye ederim. 

Gerçi AB'ın portatifi olmaz "Çin'den aldığım portatif airbrush"  dan kastın SANIRIM AB Kompresörü. Ucuz çin malı portatif kompresörler çok stabil değillerdir. Daha çok pastacı ve tırnak sanatçıları vs için düşünülmüşler. Sivil araç modelcilerinin kusursuz sonuçlarına ulaşmada çok güvenilir değiller. Sabit bir basıncı veremeyebilirler. Verdiğin emeğin saçma bir basınç düşesi yada tükürme vs gibi sebeplerle gölgelenmesini istemezsin. 

Bunu portatifler için söylüyorum. Yoksa bende çin malı bir kompresör (depolu) kullanıyorum. AB konusunda ise verdiğin paraya göre iyisi de var kötüsü de.

Tekrar eline koluna sağlık....
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul
Emrah eline sağlık.
Renk skalan çok güzel. Çok iyi renklerle çalışıyorsun. Çok iyi bir kırmızı. Vernik de iyi olmuş. Pırıl pırıl duruyor.
Muhteşem Sülüman Waldorf Hazretleri bir sürü şey yazmış. Üstüne bir şey demeye gerek yok.
Sadece üretim hevesin ve verimin için tebrik ediyor çok kıskandığımı belirtmek istiyorum.
Tekrar eline emeğine sağlık.
General Model 
İsmet Güralp
[Resim: JHVdGQS.png]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi