Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/48 | Russian 1.5 t Cargo Truck | Tamiya | Gökay Yalçın
[Resim: adpfs24.jpeg]
[Resim: kacaxfq.jpeg]
[Resim: tbnto2c.jpeg]
[Resim: 9hg6wko.jpeg]
[Resim: pfuzww3.jpeg]
[Resim: 6uzi5bm.jpeg]
[Resim: l7oe1vf.jpeg]
[Resim: 4lcqkty.jpeg]

Merhabalar,
Eylül ayında biten bir modelim, keyifle yaptım. Güzel bir kit, aklımdakinin çoğunu yansıttığımı düşünüyorum.
Figürlerin boyası çok tatmin etmese de vitrin de güzel duruyor.
Bul
Gökay Maşallah çok verimli çalışmışsın.
Valla forumun olmadığı dönemler ve bunları görmemek bize eksikliğini daha fazla hissettirdi. (Cümleyi kuramadım ama sen anladın onu. Yerine de düzgün bir cümle kuramadım)
Bunları daha yapım aşamasından izlemek isterdim... Senden bir çok şey örendim ve öğrenmeye devam edersim..

Güzel bir çalışma, güzel bir vinyet 

Modelin Markası ne? 
Başlılktaki T-55 araya karıştı galiba.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(03-26-2026, 07:55 AM)Waldorf yazdı: Gökay Maşallah çok verimli çalışmışsın.
Valla forumun olmadığı dönemler ve bunları görmemek bize eksikliğini daha fazla hissettirdi. (Cümleyi kuramadım ama sen anladın onu. Yerine de düzgün bir cümle kuramadım)
Bunları daha yapım aşamasından izlemek isterdim... Senden bir çok şey örendim ve öğrenmeye devam edersim..

Güzel bir çalışma, güzel bir vinyet 

Modelin Markası ne?
Başlılktaki T-55 araya karıştı galiba.

Sağolasın, henüz bitmeyen 35 bir Stug ve 72 T-34/76 var tezgahta yapım aşaması fotoğraflamadım ama onları da paylaşırım sene de 3 - 5 model yapıyorum.

Başlığı düzelttim, uyarı için teşekkürler.
Bul
Harikasın valla.
Ellerine kollarına sağlık.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
Eline sağlık Gökay. Harika görünüyor. İşin içine zemin ve yüksek detay girince model başka bir seviyeye çıkıyor.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
(03-26-2026, 08:50 AM)Eren Erdoğan yazdı: Eline sağlık Gökay. Harika görünüyor. İşin içine zemin ve yüksek detay girince model başka bir seviyeye çıkıyor.

Çok sağol Eren.
Bul
Gökay abi eline emeğine sağlık,çalışmanı beğendim. Zemin ve aracın uyumu güzel olmuş. Askerlerin pozisyonları gayet iyi.
Bul
(03-26-2026, 09:21 AM)Panzer Reis yazdı: Gökay abi eline emeğine sağlık,çalışmanı beğendim. Zemin ve aracın uyumu güzel olmuş. Askerlerin pozisyonları gayet iyi.

Sağol Hakan, detaylandırılabilir daha fazla ama eskisi kadar vakit ayıramıyorum.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi