Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/48 | P-51B Mustang Birdcage Canopy | Eduard | Şenol Topcu
Herkese merhabalar .Yeniden forumda paylaşım yapmayı özlemişim. Tekrar bu imkanı sağlayan abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim.Çok uzun bir zaman sonra tekrar tezgaha geçtim ve acemilik ile birşeyler yapmaya başladım...

[Resim: 55246316856_53b595e0af_b.jpg]

[Resim: 55246723215_112044b137_b.jpg]

[Resim: 55245416482_74c2385036_b.jpg]

[Resim: 55246722640_7c5d4baab9_b.jpg]

[Resim: 55246320566_e1a0531463_b.jpg]

[Resim: 55246555554_7e423ac4c3_b.jpg]
Bul
Eline sağlık.
Bende böyle güzel paylaşımları daha ilk evresinden başlayarak izlemeyi özlemişim...
kokpit zemindeki ahşap yüzey üstüne boyanan siyah boyanın sıyrılmasını güzel vermişsin.
pedallar ve gösterge paneli nerede Smile
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
Bitmiş kokpit yerindeyken gövdenin birleşme, macun, zımpara ve boyası yapılacak yani?  Huh
Kit tasarımını beğenmedim. Ben olsam kanatları bağlamadan kokpiti alttan yerine yapıştırmalı tasarlardım. Tamam, modelci uğraşacak ama gereksiz yere de bir de risk alıp uğraşmasın yahu.
Uçakçı olmayan birinin hariçten gazel okumasıydı Smile
Eduard'ın detay seviyesi yüksek keyifli kit'i. Sandalye kemerlerine biraz washing olsa daha iyi duracaktır diye düşünüyorum. Çok temiz kalmış.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
Şenol hoşgeldin,

Yeniden tezgah başına geçmiş olman çok güzel. İnşallah çabuk biter de birilerine (!) @Waldorf  örnek olur. Bazılarının 6 yıldır tezgahta bekleyen kuşları var. Bir de çaktırmadan senin konuya yorum yapmışlar. 

Özellikle cockpitin sağ duvarındaki işçilik çok iyi. Asıl metalik boyayı merak ediyorum. 

Kolay gelsin, takipteyiz.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
(05-04-2026, 08:44 PM)Waldorf yazdı: Eline sağlık.
Bende böyle güzel paylaşımları daha ilk evresinden başlayarak izlemeyi özlemişim...
kokpit zemindeki ahşap yüzey üstüne boyanan siyah boyanın sıyrılmasını güzel vermişsin.
pedallar ve gösterge paneli nerede Smile

Teşekkür ederim daha önceki yaptığım modellerde kokpiti bitirip kapatıyorduk .Eduard klavuzuna göre pedal ve göstergeyi kanatlardan sonra ekliyoruz bende ona uydum  Smile

(05-04-2026, 09:22 PM)Korkut Varol yazdı: Bitmiş kokpit yerindeyken gövdenin birleşme, macun, zımpara ve boyası yapılacak yani?  Huh
Kit tasarımını beğenmedim. Ben olsam kanatları bağlamadan kokpiti alttan yerine yapıştırmalı tasarlardım. Tamam, modelci uğraşacak ama gereksiz yere de bir de risk alıp uğraşmasın yahu.
Uçakçı olmayan birinin hariçten gazel okumasıydı Smile

Korkut abi kesinlikle sana katılıyorum belkide en fazla uğraşılan alan kokpit , korumak içinde en fazla uğraşılan yer kokpit...

(05-05-2026, 08:18 AM)Eren Erdoğan yazdı: Eduard'ın detay seviyesi yüksek keyifli kit'i. Sandalye kemerlerine biraz washing olsa daha iyi duracaktır diye düşünüyorum. Çok temiz kalmış.

Keyifli olduğu kadar eziyetlide  Smile Haklısınız kemerlere el atayım ...

(05-05-2026, 03:30 PM)GeneralModel yazdı: Şenol hoşgeldin,

Yeniden tezgah başına geçmiş olman çok güzel. İnşallah çabuk biter de birilerine (!) @Waldorf  örnek olur. Bazılarının 6 yıldır tezgahta bekleyen kuşları var. Bir de çaktırmadan senin konuya yorum yapmışlar. 

Özellikle cockpitin sağ duvarındaki işçilik çok iyi. Asıl metalik boyayı merak ediyorum. 

Kolay gelsin, takipteyiz.

Teşekkür ederim. Tekrardan bu forum altında olmak çok güzel emeğinize sağlık. Aslında 6 yıl çok uzun bir süre değil dün flickriye fotoları yüklerken en son modeli yarım olarak 2018 de yapmışım   Smile .İşin açıkçası metalikmi yapsam yoksa kamuflajmı kararsız kaldım gidişata göre karar veririm herhalde...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi