Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çalışma Işığı
Dediğim gibi bende aydınger kullanıyorum....
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(4 saat önce)GeneralModel yazdı:
(6 saat önce)scalefront yazdı: Merhaba, bendede iki adet tertial lamba var. ben bu lambalarda soğuk beyaz led ampül kullanıyorum fakat dediğiniz gibi aşırı parlak. bende lambaların çerçevelerine pişirme kağıdı yapıştırdım kağıt bantla ve şuan gayet güzel bir soft ışık elde ettim. yapabilirsiniz. Bir başka alternatifte 3d printerınız varsa tertialler için difüzör ve softbox tasarımları var bunları basabilirsiniz. Veya telefondan parlaklık ve renk kontrollü ampül alıp kullanabilirsiniz ama sorun değişmez gibi çünkü burda esas mevzu ışığı kırıp daha homojen ve soft yapmak.

Bahadır, senin sistem iyi. Tulpar Burak da gördüğüm kadarıyla çift tertial kullanıp çekim yapıyor. Önünde bir filtre var mı göremedim ama yumuşak ışık var. En güzeli ışık patlıyorsa seninki gibi pişirme kağıdı ile filtre yapmak. Çok iyi sonuç veriyor.

Sağolun, bendede pişirme kağıdı ile filtre var. yoksa acayip parlama yapıyor, şimdi printerdan difüzör ve softışık için filtre basıp karşılaştıracağım.

(4 saat önce)Waldorf yazdı: tekrar geriye rahat döneyim diye kepi sökmek istemedim. ucuza hallederim diye düşünmüştüm. Bak Sabitlemeyi düşüneyim. Hareket kabiliyeti kalmıyor diye ellememiştim.... CAP i söküp sabitleyip bir daha deneyeceğim....

Kep, basit bir civata/diş ile duruyor, sağa veya sola 1/3 tr çevirince direkt çıkıyor karmaşık bir vida, civata vs yok. ben arada bir çıkartıp temizliyorum onları tek sorunu ampülü çıkartmadan kepi çıkartamıyorsunuz eğer ampul ince değilse
Bahadır SARAÇ | Scalefront

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi