Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir VOS26 Model Sergisi
Photo 
Eşkişehir Espark AVM DE 18-19 Nisan 2026 tarihlerinde VOS26 Derneği olarak gerçekleştiğimiz sergimize tüm modelci dostlar davetlidir. Katılımlarınız bize destek olurken bundan sonraki faaliyetlerimizde motivasyon kaynağımız olacaktır.
Bul
(04-14-2026, 09:13 PM)Alper Ünlüer yazdı: Eşkişehir Espark AVM DE 18-19 Nisan 2026 tarihlerinde VOS26 Derneği olarak gerçekleştiğimiz sergimize tüm modelci dostlar davetlidir. Katılımlarınız bize destek olurken bundan sonraki faaliyetlerimizde motivasyon kaynağımız olacaktır.

Alper Hocam teşekkürler. Bu tip etkinliklerin forumumuzda duyurulması önemli.

Ayrıca bilmeyenler için (ben dahil Big Grin Big Grin Big Grin ) VOS26 derneğimizi ve tarihçesini uygun bir başlıkta konu açarak tanıtırsanız çok memnun oluruz. Benzer bir derneği Bodrum'da da açmayı düşünüyorum. Bizler için referans olur. Teşekkürler.

Sayfanızı da üyelerimizin takip etmeleri rica olunur. Alper Hocamın diğer sosyal hesap linklerini de paylaşması iyi olur. 

https://www.instagram.com/alper.unluer.9...c0MzIxNw==
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
(04-14-2026, 09:13 PM)Alper Ünlüer yazdı: Eşkişehir Espark AVM DE 18-19 Nisan 2026 tarihlerinde VOS26 Derneği olarak gerçekleştiğimiz sergimize tüm modelci dostlar davetlidir. Katılımlarınız bize destek olurken bundan sonraki faaliyetlerimizde motivasyon kaynağımız olacaktır.

Güzel bir proje / etkinlik. Farkındalık yaratması konusunda yardımcı olacaktır.

Bu arada konusu ne  Big Grin Big Grin Big Grin  maket üzerine dir de.... Belirtmemişsiniz. bende gıcıklık olsun diye söyleyeyim dedim...

Eskişehir ve çevresinde yaşayan üyelerimizde ilgi göstereceklerdir.

(04-14-2026, 09:31 PM)GeneralModel yazdı:  Benzer bir derneği Bodrum'da da açmayı düşünüyorum. Bizler için referans olur. Teşekkürler.

Ben gelmem beni sayma....
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi