Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/48|MH-60K BLACKHAWK SOA| ITALERI| Hasan Şadi ÇELİK
Türk Jandarması Kuyruk Numarası ile TSK envanterine giren ilk Sikorsky. Çok uygun olmayabilir. Dekallerini Babibi'den almıştım.  Yapacak olanlara ufak bir tavsiye pervane için verilen orijinal dekaller çok küçük geldi ya da 1/72 için hazırlanmış dekallerdi bir karışıklık oldu 1/48 kutusuna girdi galiba diyorum.( İyi niyet olarak ) ismet Güralp Dediğini yaptım. Smile Smile Blush
[Resim: 55184390805_69a88fca14_b.jpg]

[Resim: 55184153063_ac3aa60551_b.jpg]

[Resim: 55184153123_a53fa989ce_b.jpg]

[Resim: 55184153348_bc90a53c71_b.jpg]

[Resim: 55184168863_76e396283a_b.jpg]

[Resim: 55184186781_0a0761fdf7_b.jpg]
Bul
(04-14-2026, 07:32 PM)hasansadicelik yazdı: Türk Jandarması Kuyruk Numarası ile TSK envanterine giren ilk Sikorsky. Çok uygun olmayabilir. Dekallerini Babibi'den almıştım.  Yapacak olanlara ufak bir tavsiye pervane için verilen orijinal dekaller çok küçük geldi ya da 1/72 için hazırlanmış dekallerdi bir karışıklık oldu 1/48 kutusuna girdi galiba diyorum.( İyi niyet olarak ) ismet Güralp Dediğini yaptım. Smile Smile 

Bu yakışıklının Flickr da tozlanmasına izin veremezdim. Valla çok güzel duruyor. Eline emeğine sağlık. Benim de bir Sikorsky projem var. Dur bakalım ne zaman olur.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
(04-14-2026, 08:00 PM)GeneralModel yazdı:
(04-14-2026, 07:32 PM)hasansadicelik yazdı: Türk Jandarması Kuyruk Numarası ile TSK envanterine giren ilk Sikorsky. Çok uygun olmayabilir. Dekallerini Babibi'den almıştım.  Yapacak olanlara ufak bir tavsiye pervane için verilen orijinal dekaller çok küçük geldi ya da 1/72 için hazırlanmış dekallerdi bir karışıklık oldu 1/48 kutusuna girdi galiba diyorum.( İyi niyet olarak ) ismet Güralp Dediğini yaptım. Smile Smile 

Bu yakışıklının Flickr da tozlanmasına izin veremezdim. Valla çok güzel duruyor. Eline emeğine sağlık. Benim de bir Sikorsky projem var. Dur bakalım ne zaman olur.

Teşekkür ederim. Çok iyi olmayınca yer kaplamasın diye paylaşmamıştım. Ama bence italeri alma   ICM nin ki daha detaylı diye biliyorum.
Bul
Eline sağlık.
Bundan yüzyıllar önce bende bunlardan bir tane yapmıştım. Sonra Makete yeniden başlayınca üstünden sıradan bir Sprey boya ile geçip denemeler yapmıştı. Tabi batırdım modeli Big Grin
Deneme tahtam, kadavar olarak iş yapıyor artık Big Grin 

Rafta ciddi de bir yer kaplıyor. Oldukça iri bir model.

Senin pervane pallerinden birini yönü değişmiş. Basitçe onarılacak bir şey. 

[Resim: 55184153123_3bf03d5696_h.jpg?s=eyJpIjo1N...LCJ2IjoxfQ]

Bu kadar büyük modelde o pallerin eğilip bükülmesi, kırılması kolay oluyor.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
(04-15-2026, 07:37 AM)Waldorf yazdı: Eline sağlık.
Bundan yüzyıllar önce bende bunlardan bir tane yapmıştım. Sonra Makete yeniden başlayınca üstünden sıradan bir Sprey boya ile geçip denemeler yapmıştı. Tabi batırdım modeli Big Grin
Deneme tahtam, kadavar olarak iş yapıyor artık Big Grin 

Rafta ciddi de bir yer kaplıyor. Oldukça iri bir model.

Senin pervane pallerinden birini yönü değişmiş. Basitçe onarılacak bir şey. 

Bu kadar büyük modelde o pallerin eğilip bükülmesi, kırılması kolay oluyor.

Pallerden biri kırılmıştı. ben onu yapıştırdım. ters yapıştırdım demekki. Teşekkürler.
Bul
Onu ve makinalıları kırmak Allahın emri zaten Big Grin
benim evdeki cesette arkadaki anten de yok Big Grin
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi