Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bakım ve Bilgilendirme
Değerli üyelerimiz,

Sitemiz üzerinde yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz teknik taşıma ve güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı bölümlerde geçici aksaklıklar ve erişim sorunları yaşanmış olabilir.

Şu an itibarıyla sitemizin genel işleyişi normale dönmüş durumdadır. Ancak, karşılaştığınız hatalar veya sistemsel aksaklıklar olursa, bu konunun altına hata mesajını veya ekran görüntüsünü ekleyerek bizimle paylaşmanızı rica ederim.

Teknik altyapımızı daha stabil hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

İletişim için: [Buraya özel mesaj gönderilmesini isteyebilir veya e-posta adresi bırakabilirsin]

Saygılarımla.
General Model 
İsmet Güralp
[Resim: JHVdGQS.png]
Bul
İsmet hocam selamlar.
Hızlı Resim sitesinde bir problem mi var ? Yüklemeleri göremiyorum belki de geçici bir durumdur ama sormak istedim.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
Denemek için bende baktım, evet hızlı resim de bir sıkıntı var.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul
Şimdi ben de baktım. Üye olmama rağmen kendi yüklediklerim de görünmüyor. Site moduna bir mesaj atayım bakalım ne diyecek.
General Model 
İsmet Güralp
Bul
Dodgydurum kötü. hızlıresim halen çalışmıyor....
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul
Halen çalışmıyor hocam. Sanırım Flickr sitesinden devam edeceğim.
En iyi model biten modeldir ! 
Bul
(21-July-2026, 05:19)Eren Erdoğan yazdı: Halen çalışmıyor hocam. Sanırım Flickr sitesinden devam edeceğim.

Maalesef evet. Hızlıresim artık foruma uygun bir yapı değil.
General Model 
İsmet Güralp
Bul
Merhaba, 
Ben Imgur kullanıyorum gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor, diğer platformlardan resim paylaşılamıyorken imgurdan resim paylaşabilmiştim. Üstelik eklediğiniz resimleri post etmeden linklerini kopyalayarak direkt ekleyebilirsiniz. İlla imgurda post etmenize gerek yok, o taslağı silsenizde resimler forumda kalmaya devam ediyor.
Bahadır SARAÇ | Scalefront

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi