5-May-2026, 05:07
(Son Düzenleme: 5-May-2026, 05:09, Düzenleyen: scalefront.)
(4-May-2026, 20:12)Waldorf yazdı: Kolay geldin. Hem bu model için hemden printerdan bozma slider için![]()
CTF lerin birleşimi beklendiği gibi bol macun yemiş. iş bitince baya güzel bir Block 52+ olacak.
Sağolun, evet CFT'ler muhtemelen tamiya kiti ile daha uyumlu tasarlandığı için revell'de oturma ve tesviye sorunları oluyor, tanklar arkadan otururken önden, önden otururken arkadan veya ortadan oturmuyor. sanırım Tamiya F-16C modeline tam uyumlu bir aftermarket kit.
(4-May-2026, 20:46)Tulpar Models yazdı: kolay gelsin ellerinize sağlık. Hasenin veya diğer firmların bu gibi plastik enjeksiyon eski silah setleri yerine aynı ucretlere yakn 3d resin mihimmatlar almanızı öneririm daha kaliteliler.
Merhaba, evet resin setleri bende düşündüm, gbu-31 ekleyecektim fakat LANTIRN podları ile GBU-12 paveway'lerin daha iyi olacağı tavsiyelerini aldım. Şu an revellin kitinde pavewayler var fakat resin kitler dediğiniz gibi çok daha kaliteli bir detay sunmakta, mühimmatlar için varken LANTIRNler için yok sanırım 72 ölçekte.
Bahadır SARAÇ | Scalefront