04-29-2026, 07:05 AM
(04-28-2026, 09:11 PM)GeneralModel yazdı: 7- Mevcut vinci halatı değişecek
Demişsin
o yüzden o aşırı kötü gözüken kablolara bir şey demiyorum. hem aşır kalın hemde gergin değil.
Yanlardan çok kötü gözüken zemindeki yalıtım malzemesini de kaplayacağını farzediyorum.
Gemileri limana Halatla bağlama bence o ölçekte normalde gözükmez. Hatta normalde vincin kablosu bile gözükmememli
Limanda bağlı deniz uçağı bana gereksiz bir ayrıntı gibi geldi.
Siyah çatılı binalar çok olmamış. onlarında elden geçmesi gerek.
Kamuflajlı binanın kamuflajını biraz flulaştır. o ölçekte bütün renklerin birbirine girmesi gerekir. Elindeki referanslara bak.
Siloardaki panel detayı aşırı belirgin. Bu Ölçekte hiç gözükmese de olur muş.
Uzun süre ortalıkta gezindiği için iyi muhafaza edilmemiş. Dio zemininde (deniz) kenarlarda kavlamalar ve beyazlamalar oluşmuş.
Denizaltılar GENELDE normal gemilerin limanına pek yanaşmaz. Çok derin özel limanlar olması lazım. Öyle pek de bir yanında gemi diğer yanda denizaltı yan yana durduğu gözükmez. zamanında seninle konuştuğumuz referanslarda böyle bir resim var mıydı? hatırlayamadım?
Senin de dediğin gibi zeminden kalkmış gemiler var. onları elden geçirecekmişsin zaten.
Ama ilk gözüme çarpan vincin halatları oldu. Onlardan kurtulman şart. Dioya bakar bakmaz ilk onlar gözüküyor.
İzometrik bakınca fena gözükmüyor da yanlardan bakınca bir çok sorun göze çarpıyor.
Büyük gemi güzel olmuş.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.