(6 saat önce)GeneralModel yazdı: ....PM nin bu kitlerinde beklentiyi yüksek tutmamak gerekir. Başlangıç kitleri bunlar. ......
Başlangıç kiti de.... Koltuk, gösterge paneli ve bir levye olur Allah için. Gösterge paneli düz plastik verilip üstüne bir decal atılır. Bu beklenti başlangıç bile değil bence, kanat kadar gerekli bir şey.
Tamam ben üretici değilim. Adamların senelerdir Türkiye gibi bir ekonomik ortamda ayakta durmaya çalıştıklarını biliyorum. Çok büyük çabalar sarf ettiklerinin de farkındayım. Kaç nesildir üretim yapıyorlar (bende gençliğimde bir sürü PM yaptım. PM ler ile büyüdüm) ama bu eksikler çok büyük eksikler bence. 2026 yılında bir modelin koltuğunun olup olmaması, gösterge paneli konuşulmamalı bence. Planda kokpitin rengi belirtilmemiş bile.
başka kitlerinde en azından bir koltuk görmüşlüğüm var.
PM nin plastiği Allah için kaliteliydi. Uzun süredir bakmadığım için halen öyle mi bilmiyorum. Geçmiş zamanda daha iyi markaların yanlışlıkla hafif fazla basıp kırdığım gövdeler oldu. PM de öyle değildi. Plastiği iyi idi. Gevrek değil hafif yumuşak olur. Hamur gibi de değildir. Detay açarken çok üzmez diye tahmin ediyorum.
Şöyle bir mesajıma baktım da biraz fazla gömmüşüm PM yi
Abartmışım biraz.
Bu paraya bu kadar hemşerim
Ama aldığım paketten
![[Resim: mrww1tk.jpg]](https://i.hizliresim.com/mrww1tk.jpg)
bu çıkmasın....
Bak ya yine gömmeye başladım.
Neyse Hiç değilse hatalarını telafi edip yerine ücretsiz olarak parçayı yolluyorlar.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.