Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | Spitfire VB Floatplane | PM Model | İsmet GÜRALP
Sağolasın Waldorf hazretleri, 
Kesinlikle zemin olacak. Deniz üstünde bir iskeleye bağlı vinyet tarzı düşündüm. Çok hafiiiif dalgalı liman içi gibi. 

Resimlere baktığında gövdede de sorun var. Ama çözülebilir. PM nin bu kitlerinde beklentiyi yüksek tutmamak gerekir. Başlangıç kitleri bunlar. 

Paneller için uğraşmayı düşünüyorum. Ama plastik dayanır mı bakacağım. Bir kısmı içe bir kısmı dışa detaylı. Uğraşacağız artık. 

Cockpit için Cults3D den buldum. Bizim Altay basacak ama çok küçük olduğundan (7mm gibi) detaysız olacak. Çizimdeki bazı yerler dolacak yani. 
Gövdeyi kuru kapattım. Kumpasla içten ölçtüm. Koltuk genişliğini verdim. Çizimde oransal küçülüyor. Kalanı işçilik ile olacak. 
Bu ölçekte koltuk taban ve panel olacak. Pedallar boyuttan dolayı iptal edildi.  Baskıya bağlı belki biraz detay çıkar. Kolu basamazsa kendim yaparım.
72 de zaten bir çok markanın detayı yok. Resin ya da PE çalışıyorlar. Bu kitte bunlara girmeyeceğim. Basit bir koltuk panel ile içi boş görünmesin yeterli.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/72 | Spitfire VB Floatplane | PM Model | İsmet GÜRALP - Yazar: GeneralModel - 7 saat önce

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi