Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35 | M3 LEE | TAMİYA + EDUARD | Panzer Reis
(03-27-2026, 11:33 AM)GeneralModel yazdı: Çok güzel bir çalışma. Özellikle perçinli tanklar oldukça nazlıdır. Zımparası boyası gölgesi eskitmesi ayrı ayrı özen ister. Şu ana kadar tertemiz ilerliyor. Bitince koleksiyonluk olacağına eminim. Kolay gelsin.

GeneralModel, öncelikle yorumunuz ve güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Mesaiden olsa gerek mesajınıza dönüş yapmayı unutmuşum. 

Bu modele ayrı bir özenerek yapıyorum,beğenmediğim yerlerini değiştirip tekrar yaptım ve daha da eklenecekler var. İlerlemeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

(03-27-2026, 11:58 AM)Waldorf yazdı: Eline koluna sağlık.
Baya güzel gidiyor. Döküm efekti güzel olmuş.
PE ler modeli üst seviyeye taşımış.
Sırf kapakların için bile bir ton emek demek.
Kapaklar açık olacağına göre içi gözükecektir. İç detay var mı modelde.

3D Modelleme artık maket yapımında ciddi bir yer tutacak gibi görünüyor. Buna dair de bir iki fotoğraf vs de güzel olacak gibi geliyor.

Şimdi bunun paletler vinildir. Bu kadar Pe dir, 3d tasarımdır vs ile zenginleştirdikten sonra Yakışmaz bu arakadaşa vinil palet.

Artık ucundan bucağından benimde buna bulaşmam lazım (3D Yazıcı) ama bu yaşlı adama yeni numaralar öğrenmek zor geliyor.

Yıllardır Bu smet'i 3D yazıcı konusunda manüple ediyorum yemedi bir türlü. Girmedi o işe... Gargamel kılıklı...
Woldorf, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Mesaiden olsa gerek mesajınıza dönüş yapmayı unutmuşum. 

Bu modele yaptığım diğer modellere kıyasla daha özenli ve titiz çalıştım. PE, yorucu olsa da keyifli ve modeli ayrı bir seviyeye taşıyor. Emeğe değiyor. Model dinozor Tamiya olduğu 

için iç detayı yok ancak 3D ve elde üretim parçalar ile destekleyeceğim. Palet konusunda 3D baskı veya Miniart Workable Track Set kullanmayı düşünüyorum. İmkanınız olursa 3D 

parça basımı ve kullanımını öneririm.

Gelişmeleri forumda paylaşacağım.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/35 | M3 LEE | TAMİYA + EDUARD | Panzer Reis - Yazar: Panzer Reis - 04-09-2026, 06:01 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi