Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35 | Nashorn | Tamiya | Bahadır Saraç
(04-07-2026, 10:40 AM)Kürşat Kaan Kerimoğlu yazdı: Telefondan gördüğüm kadarıyla renk olarak üç modelden en iyisi bu bence. Açık renk her zaman kötü demek değil. Zaten eskitmeyle bir kaç ton koyulaşıyor model biterken. Bunun dışında ben kalın eskitme taraftarı değilim. Ama modelci öyle yapmak istiyorsa saygı duyuyorum. Sağdaki kamuflaj filesi baya bir overscale kalmış. Bazı yerlerde kalınlığından ötürü doğal sarkmamış. Bu tarz model yapan Onur Uz diye bi modelci vardı. Her tankın üstüne branda atardı. Zor vazgeçirmiştik. Biraz modelleri sadeleştirmekte fayda var gibi.

Evet, eskitme aracı bir anda aşırı koyu yapabiliyor. Eskitmenin yoğunluğu tamamen o anki hevesime ve moduma bağlı olabiliyor, bazen yoğun istiyorum bazen de bu tanka hafif eskitme daha iyi gider gibi geliyor ve öyle yapıyorum. Kamuflaj filesi gazlı bezden yapıldı, ölçek olarak kalın duruyor bende hemfikirim, bu filede aslında bu tekniği deneme amaçlı yapıldı, çünkü Alman araçlarında kamuflaj ağı ile ilgili referansa pek rastlamadım daha çok araç üstüne çalı ekleniyor.
Bahadır SARAÇ | Scalefront

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/35 | Nashorn | Tamiya | Bahadır Saraç - Yazar: scalefront - 04-07-2026, 10:48 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi