Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/25 | ‘51 CHEVY BEL AİR Convertible & Pin-up girls Kit | AMT & MB | Hasan Şadi ÇELİK
(2-April-2026, 12:16)Ahmet Gürkan yazdı: Elinize sağlık Hasan bey... Ustalar gördüklerini söylemiş zaten, egsozu delme işini de ben eklemiş olayım haddim olmayarak.

Benim gözümde AMT bitirebilmek bile başlı başına takdir edilmesi gereken bir şey yani Smile 
Hangi AMT'ye başladıysam ya çöpe attım ya da gözüme görünmesin de naparsa yapsın diyerek evin en kuytu en unutulmuş köşesine attım orada bekliyordur Smile
Forumda AMT Bitirebilen Dervişler diye ayrı bir kategori açmak lazım bence, bunu düşünelim Smile

teşekkür ederim. AMT bitirene psikolojik destek sağlanması gerekir diye düşünüyorum.  Smile

(2-April-2026, 07:17)baki temel yazdı: emeğine sağlık hasan arka çamurlukta ve arka teker çamurluklarında yapıştırıcı izleri var Sad Sad

Teşekkür ederim. bu şekilde bitti bir dahakine daha dikkatli olurum.

(2-April-2026, 07:31)Waldorf yazdı: Cadillac da Korkut hocanın dediği gibi ön ızgaraya biraz yıkama da fena olmazmış...

Katılıyorum. artık bu yıkama olaylarını biraz daha önem vereceğim.

(2-April-2026, 08:09)GeneralModel yazdı: Hasan iyi işler çıkarmışsın. 

Far, ızgara vb. zaten konusunu geçirmişler.

Ben kiti sevdim. üstü açılır kapanırlı olması güzel. Renk tonu güzel. Koyu renklerde tavan genelde beyaz açık renklerde siyah daha iyi olur sanırım. 

Eline sağlık.

Teşekkür ederim. Yanındaki abla arabam yeşil olsun diyince, herşey yeşil oldu. köpek de çok havladı farklı renge. Tongue Smile 
neyse ben kumaş olduğu düşündüğüm için üst kapamanında her yeri aynı yapıtım belki biraz dokusal anlamda bir şeyler yapılabilidirdi. kuru fırçalama şeklinde
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/25 | ‘51 CHEVY BEL AİR Convertible & Pin-up girls Kit | AMT & MB | Hasan Şadi ÇELİK - Yazar: hasansadicelik - 2-April-2026, 13:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi