Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/48 | F-16C Block 50+ Pars Filo | Tamiya | Tulpar Models
(04-02-2026, 06:07 AM)scalefront yazdı:
(04-01-2026, 06:31 PM)Tulpar Models yazdı:
(03-31-2026, 11:02 PM)GeneralModel yazdı: Muhteşem.

Özellikle CFT uyumu montajı müthiş.

CFT ler bu kuşu başka bir şey yapıyor. Acayip kaslı adaleli bir canavara dönüşüyor.

Beyaz zemin çok daha iyi. Onu söyleyeyim.

Her bir resmine tek tek zevkle baktığım enfes bir çalışma...

Teşekkürler, kesinlikle CFT li F16 lar çok daa sert ve agresif özellikle çizim doğruysa daha da hoş duruyor. Ben siyah zemin daha çok seviyorum ama beyazda olmalı tabi Smile.

(04-01-2026, 09:54 AM)scalefront yazdı: Elinize sağlık, harika bir model olmuş. Benimde 1/48 CFT'li bir F-16 hayalim vardı fakat bu gümrük olaylarından sonra hayal olarak kalacak gibi.
Bu arada kanopi camında tint efektini nasıl yaptınız acaba?

CFT ler dediğim gibi Doruk un tasarımı ve baskısı yurtdışından değil yani kendisiyle instagram'dan ve facebook'dan iletişime geçerek alabilirsiniz.
Kanopi kalıp izini yok ederken kullandığın coumpad ürünleri sayesinde bu kadar parlıyor. öncelikle kesinlikle her uçak modelcisi ammo nun a.mig-8565 zımparasından almalı bu zımpara kanopiler için iz bırakadan mükemmel şekilde kanopiyi parlatıyor basit bir coumpaund kullanınca bile kanopi ışıldıyor.

(04-01-2026, 11:27 AM)Waldorf yazdı: Çanavar gibi bir çalışma yine.
Genelde yerde, iniş takımlarını açmış seven ben nu Uçar konumdaki uçağa bayıldım.
Smet'e CFT demeyin, kalıbını yapar Smile

Doruk Akdoğanlı'yı da bu güzel decalleri işçin ayrıca tebrik ediyorum. Bize bu güzel kuşları Türk olarak yapma imkanını sağlıyor. Uğraştığım için biliyorum çok zor bir iş.

Çok teşekürler Caracal ın tüm 3d ürünleri ona ait. Bence onlar dekalden çok daha zor işler. Kaideli yapınca kesinlikle daha farklı duruyor.

(04-01-2026, 12:15 PM)M. Hakan KARLI yazdı: Negzel bi uçak .. keşkem benim olsa  Cool

Maşallah diyelim abi Smile Teşekkürler
Hocam cevaplarınız için teşekkürler, benim sorduğum kanopi camı hafif koyu siyaha çalan filmli bir renkte gibi. Bu efekti nasıl yaptığınızı merak etmiştim aslında. Çünkü kitlerin kendi camları şeffaf oluyor genelde. Bu arada CFT tedariki için verdiğiniz bilgi çok faydalı oldu benim açımdan.

Camda herhangi bir efekt yok fotoğrafdan belki öyle gözüküyor.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/48 | F-16C Block 50+ Pars Filo | Tamiya | Tulpar Models - Yazar: Tulpar Models - 04-02-2026, 11:25 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi