03-25-2026, 10:32 AM
(03-25-2026, 08:54 AM)Ahmet Gürkan yazdı: Yeniden merhaba, hobimaket bizim kıymetlimiz! Hepimizi bir araya getiren, yeni teknikler öğrenmek, insanları işleri uğraşları ile tanımak için, yorumlarla katkı sağlayıp yeni bir şeyler öğrenmek için güzel bir yerdi. Gökay kardeşim sağ olsun burayı yürütmek için çok çaba ve kaynak sarf etti ama bir yere kadar tabi, kapandığı zaman çok üzülmüştük, benzeri alternatifi olmayan bir yerdi çünkü, şimdi yeniden buranın ayağa kalktığını görmek beni çok mutlu etti. Ülke olarak eski tadımız, imkanlarımız olmasa da burayı eski güzel günlerine döndürmek için elimizden geleni yapacağız inşallah...
Kısaca kendimi de tanıtayım, ben Ahmet Gürkan, Ankara'da yaşıyorum. 1983 doğumluyum, özel bir şirket grubunun muhasebe-finans yöneticisiyim. Lise zamanlarında Revell'in birkaç sivil modeliyle ilgileniyordum, ama üstünkörü geçici bir hevesti o zamanlar, devamlılığı olmamıştı. 2009 yılında tesadüfen tanıştığım Cem Burak Öz arkadaşımın sayesinde hem hobiye yeniden ilgi duymaya, atölyemi kurmaya başladım hem de Hobimaket ile tanıştım. Hobimaketin bu hobide gelişmeme ilerlememe oldukça katkısı olmuştur. O zamandan beri de askeri kara araçları olsun, sivil kara araçları olsun bir çok model ile ilgileniyorum.
Ahmet Hocam hoşgeldin sefalar getirdin.
Eski forum ilk aşkımız gibiydi. Hatırasını canlı tutmak için buradayız artık. O zamanda emeği geçen başta Gökay Hocam olmak üzere herkese selam olsun.
Buradan paylaşımlarınıza devam edeceğinize çok sevindim.
Görüşmek Üzere.

![[Resim: apz5wrh.png]](https://i.hizliresim.com/apz5wrh.png)