Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/144 | Körfez Savaşı | U-Star & ? | İsmet GÜRALP
(03-30-2026, 06:17 AM)Gökay Yalçın yazdı: Kolay gelsin İsmet zor ölçek tank güzel bitmiş takipteyim.

Sağol Gökay Hocam. İlk defa küçük ölçek yapıyorum. Daha çok yolumuz var.

(03-30-2026, 06:47 AM)Waldorf yazdı:
(03-30-2026, 06:17 AM)Gökay Yalçın yazdı: Kolay gelsin İsmet zor ölçek tank güzel bitmiş takipteyim.

O tank yüzünden başına neler geldi bir bilsen... Big Grin
Gümrükçüler bunu yakaladı, sıkıştırdı... rencüde etti.
4 tank parası harcadı buna Big Grin

Bu tankı kasım 2025 de yurtdışından aldım. Ürün geç geldi. Aldıktan sonra gümrük yasağı geldi. Önce 30 euro sınırını geçiyor dediler. Belgeleri sundum geçirdik. Neyse sonra oyuncak bu yasak dediler. Gümrüğe gittim. Ölçekli modelci olduğumu sosyal medyada paylaşımları gösterdim vb. bir de tank götürdüm  Big Grin  örnek yanımda. Bakın böyle bir şey olacak bu oyuncak değil diye. Zar sor ikna ettik. Oradan da geçtik. Aldığıma alacağıma pişman oldum ama neyse. O gün harcadığım otopark parası vb. ilave gümrük vergisi, nerdeyse 1/35 kit parasını buldu. Şimdi zaten hiç bir şey alamaz olduk. 

(03-30-2026, 07:47 AM)baki temel yazdı: Vay ismetim vay gözlerine hiç mi acımadın ellerine sağlık bu ölçekte bayağı detay yapmışsın.

Abem büyüteçli lamba/lambalı büyüteç aldım. Anca yani. Big Grin Big Grin . Teşekkürler.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/144 | Körfez Savaşı | U-Star & ? | İsmet GÜRALP - Yazar: GeneralModel - 03-30-2026, 10:42 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi