Ben senelerdir bir boya kabini yapacağım diye proje yapıp duruyorum. Bir türlü bir tarafımı kaldırıp şu projeye başlayamadım.
Lazer kesim levhalar için planlar çizdim.
Şu malzeme (fan, filtre, Led aydınlatma vs) iyiymiş diye bir köşeye not aldım. alış veriş sitelerinden o ürünü favoriye aldım filan. Hatta Dev bir saklama kabı almıştım. Hanım ona çöktü.
Şimdi de hiç bir şey yapmaya zamanım yok. Bu projede olmayan projeler kuyusunda duruyor.
Matbaa Kalıplarından (tenekeler) üç yanı kapalı bir kutum var. Pencereleri açıp Boyayı bu kabinde sıkıyorum. Enamel, tiner vs gibi kokulu bir boya sıkarsam hanımda azar işitiyorum
Boya attığım odanın kapısı kapatılıyor filan.
Baktım boya kabini yapmaya niyetim olmamasına rağmen (zaman) ihtiyacım var.... bu sefer dipsiz proje kuyusuna hazır bir kabin alma projesini ekledim
O zıkkımda habire zamlanıyor şerefsiz.
Bir ucuzlasa da alsam...
Lazer kesim levhalar için planlar çizdim.
Şu malzeme (fan, filtre, Led aydınlatma vs) iyiymiş diye bir köşeye not aldım. alış veriş sitelerinden o ürünü favoriye aldım filan. Hatta Dev bir saklama kabı almıştım. Hanım ona çöktü.
Şimdi de hiç bir şey yapmaya zamanım yok. Bu projede olmayan projeler kuyusunda duruyor.
Matbaa Kalıplarından (tenekeler) üç yanı kapalı bir kutum var. Pencereleri açıp Boyayı bu kabinde sıkıyorum. Enamel, tiner vs gibi kokulu bir boya sıkarsam hanımda azar işitiyorum
Boya attığım odanın kapısı kapatılıyor filan.Baktım boya kabini yapmaya niyetim olmamasına rağmen (zaman) ihtiyacım var.... bu sefer dipsiz proje kuyusuna hazır bir kabin alma projesini ekledim
O zıkkımda habire zamlanıyor şerefsiz.
Bir ucuzlasa da alsam...
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.