(30-September-2026, 09:06)Waldorf yazdı: Eline koluna sağlık. Proje güzel gidiyor.
Bu resimde
Kanopinin altında sanki biraz boya birikmesi fazla olmuş da detaylar yumuşamış gibi bir izlenim var. 72 ölçekte fotoğraf makinesi gereksiz abartır olabilir. Gerçekte nasıl olduğunu çıplak gözle sen daha iyi görürsün.
Fotoğrafta Hava alığı ile üst gövdenin birleşim yeri (Ay yıldız decalinin üstü) bariz gözükmesine rağmen muhtemelen gerçekte hiç belli değildir.
Gerçi normalde bilgisayardan bakarken şimdi telefondan bakıyorum. Belki o yüzden hatalı da görmüş olabilirim. Foruma Telef10'dan bakmaya alışkın değilim.
Merhaba, kanopi altında boya birikmesi yok, Italeri panelleri yumuşak geçişli vermiş, orada kanopiyi çevreleyen bir pozitif bir şerit var, kenarları yuvarlak bir geçişli ve parlak vernikte olunca boya birikmesi gibi görünmüş.
Birleşim yerinde ufak bir belirginlik olabilir vernikten kaynaklı, onu kontrol edeceğim. Tesviye gerekebilir. Zaten model yazın sıcağında beklemekten burun kısmındaki puttyler genleşti galiba çökmeler meydana gelmiş.
Bahadır SARAÇ | Scalefront


![[Resim: l74DqM2.jpeg]](https://i.imgur.com/l74DqM2.jpeg)