4-September-2026, 10:16
(Son Düzenleme: 4-September-2026, 10:25, Düzenleyen: hasansadicelik.)
(4-September-2026, 08:07)Waldorf yazdı:(3-September-2026, 10:01)hasansadicelik yazdı: Kullandığım referans fotosu bu olduğu için ön tampon farklı renk olmadı.Heyoooo bu resmi nereden aldın. Bir 3d animasyon yada oyun filan mı?
[url=https://flic.kr/p/2syK1bt][/url]
Bunu gördüğümü hatırlamıyorum.
Referansın buysa dediğin gibi tampon konusunda haklısın. Ben daha klasik referanslara baktım![]()
![]()
Not: İnternette arattım 2011 yapımı bir 3D animasyon muş. The Adventures of Tintin.
Sağlam da bir şey. Steven Spielberg yönetmiş, Prodüktörlüğünü Peter Jackson yapmış . Seyretmek lazım. Arşivinde Binlerce filmi olan ben nasıl oldu da bu filmi es geçtiysem.
Animasyonu özellikle japon animelerini çoook severim. Ben animasyonda daha çok klasik çizgi ve renk paleti arıyorum. Fragmanını seyrettim bu daha çok, çok gerçekçi olmaya çalışan bir animasyon gibi geldi. SiCiFi şovu gibi olmuş. O yüzden es geçmişimdir. Ama seyredeceğim... (Konuyu iyi saptırdım ha....)
animasyon filmi izlemeyi, bende çok severim. "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn"bu filmde görmüştüm.güzel filmdir izlemeni tavsiye ederim.