Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35| JEEP WILLY'S MB 1/4 ton 4X4 TRUCK | TAMIYA - ITALERİ| Hasan Şadi ÇELİK
oooo çok hoşuma gitti.
Eline koluna sağlık Hasan. Hoş bir çalışma olmuş.

[Resim: 81EO12oe6EL._SY425_.jpg]

Benimde çocukken sevdiğim bir çizgi roman ve çizgi filmlerden biriydi. Çok naif bir çizgi çok naif bir hikaye işleyişi vardı. Diğer okuduğum serilere kıyasla ..... Big Grin 

Modele gelecek olursak güzel bir model. 

Geliştirmek için; 

Zincirleri keşke olduğu gibi bırakmasaymışsın. Orjinal metal görünen yerleri onu çok belirgin yapmış. Yıkama sıvısında biraz bekletebilirdin. Arka römorktaki zincir hali hazırda aktif kullanıldığından sadece koyulaştırma ve yıkama yeterli ama öne sardığın zincire biraz daha işlem iyi olurmuş, hafif pas, toz, toprak vs...

Referansa bakarak öndeki tamponu başka renge boyasaymışsın keşke. 

Keza arkadaki benzin bidonuda farklı renk olsa en azından sabitleme kayış vs leri farklı renk olsa iyi olurmuş. 

Ben olsam ön camı yatık yapardım. Yanlış değil ama bence göze öyle daha iyi gözükürdü. Bu hali ile de iyi ama madem diktin keşke biraz toz ve silecek izi yapsaymışsın. 

Lastiklerin yan yanaklarındaki tozu biraz daha yayabilirsen güzel olur.

Referanslarda Big Grin Big Grin Big Grin yani çizgi film ve romanında arkadaki römorku göremedim ama ben olmasını sevdim. Modeli zenginleştirmiş. Artık modelcinin de bir izi olsun Big Grin  

Tekrar eline sağlık. Güzel bir masa süsünden fazlası olmuş bence.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/35| JEEP WILLY'S MB 1/4 ton 4X4 TRUCK | TAMIYA - ITALERİ| Hasan Şadi ÇELİK - Yazar: Waldorf - 1 saat önce

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi