26-March-2026, 19:10
(Son Düzenleme: 26-March-2026, 19:33, Düzenleyen: Kdemiraslan.)
(25-March-2026, 18:24)GeneralModel yazdı: Kıvanç kolay gelsin,
İlk defa duyduğum bir kit. Nadir bir parça gibi. İlave 3D parçalarla zenginleşmiş bir model görmek çok güzel olacak. Kiti de paylaşırsan seviniriz.
Bu arada @Waldorf arkadaş pek dostça eleştiri yapmaz. Bakma onun dediklerine. 1/144 MG42 de namlu deliğine takar kafayı öyle bir şahıs kendisi ona göre![]()
![]()
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için
Bu kitin aslı yok çünkü komple ben yaratacağım 3D yazıcıyla

Gelişmeleri paylaşacağım
(26-March-2026, 13:05)Ahmet Gürkan yazdı: Kolay gelsin. Modelin kendisi de 3d baskı mı? CGtrader'da bunun güzel bir 3d modelini görmüştüm, aklıma geldi.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Projedeki tüm parçaların 3D baskısını kendim alacağım. Temel kit olarak CGTrader'da bulduğum Jelcz 317 çekici modelini baz alıyorum. Ancak bu kiti Autodesk Fusion kullanarak şasiyi uzatacak, kargo bölümünü yapacağım, aracı 4x2 iki akslı bir kargo kamyonuna (Jelcz 315) dönüştüreceğim ve otoyol treni yapmak için de arkadaki Sovyet malı GKB-8350 treyleri de baştan çizeceğim. Projenin ilerleyen aşamalarında ise bu aracın daha uzun ve heybetli abisi olan üç akslı Jelcz 316'yı yapmayı planlıyorum
(26-March-2026, 12:05)Eren Erdoğan yazdı: Özellikle 3d işin içine girince ayrı bir ilgi çekiyor. Hayal ettiğini modele aktarabilmek harika bir duygu.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim gelişmeleri bir bir aktaracağım
Elinize sağlık takipteyim.