Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ginger Cat'in (PaintField) Yeni Setleri
(12-July-2026, 19:32)Waldorf yazdı: Bende Ginger Cat'i uzun süredir beğeni ile takip ediyorum.
Geçen Tiger I paleti aldım Ginger Cat ten. Adamlar Ammo gibi bir firma ile de çalışıyorlar. Bu bile başarı bence. Yabancı yayınlarda Made in Türkiye ibaresini görmek çok hoşuma gidiyor.

Bir diğer gurur vesilesi de RedPill. Muhteşem bir model... (ve maalesef muhteşem de bir fiyatı var). Forum arabirimi düzelirse onunla da ilgili bir haber yayınlayacağım. Uğur Kenel hocanın çok güzel bir videosu filan da var.

Not: Maalesef benim de sponsorluğum yok. Ama teklif edelerse memnuniyetle kabul ederim yani sıkıntım yok Big Grin Big Grin Big Grin

Evet, Ammo logosunu görünce şok olmuştum bende, gerçekten Türk modelciliğini en üst seviyeye çıkarmak için canla başla çalışıyorlar.
Uğur Kenel hocanın RedPill F-4'ünü ekrana ekmek banarak ağzımız sulanarak izledik o kadar keyifliydi izlemesi, kendim yapmış kadar oldum.

Evet buradan GingerCat ve Paintfield ailesine sesleniyoruz, sponsorluk çalışmasına açığız çok yüklü miktarlara gerek yok, ayda 1-2 kit fazlasıyla yeterlidir bizim için Big Grin Big Grin 

Not: Bu arada kendi F-16D konumda resim toolbarları kaybolmuştu bundan bahsetmiştik ama şuan ben toolbarları görebiliyorum, bilginiz vardır sanırım.
Bahadır SARAÇ | Scalefront

Bu Konudaki Yorumlar
Ginger Cat'in (PaintField) Yeni Setleri - Yazar: Waldorf - 10-July-2026, 12:30
RE: Ginger Cat'in (PaintField) Yeni Setleri - Yazar: scalefront - 14-July-2026, 05:16

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi