Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/72 | F-16D Block 52+ Yarasa Filo | Revell | Bahadır Saraç
Eline koluna sağlık.

Hatta bileğinden dediğin ayak bileğin ise ayağına da sağlık. Kısaca geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyisindir Big Grin

Gayet güzel bir bitmiş.

Uçağın Başına gelen talihsizlikler için ise bu @GeneralModel denilen zat-ı şahanelerinin kem gözünü suçlayabilirsin.
O pitot zaten kırk kere kırılır. Klasik o. Dikme biraz daha fazladan talihsizlik olmuş. (Hep ismetin kem gözü)

Üzerinde uğraşılmış, emek, zaman ve para harcanmış çok güzel bir kuş. Türk olması ise ayrı bir gurur.

Fotoğraflarda ise ışık sıkıntın var. Tek lamba fotoğraf için zayıf kalmış. Biraz da PhotoShop yada Yapay Zeka ile ışık ile oynarsan daha güzel bir sonuç alabilirsin.

[Resim: 1x6d3eg.jpg]

Kaligrafi Divit ucu iyi fikir. Zamanında Temu varken (Halen varda bize yok) Temuda sık sık bu amaçla kullanılabileceğine dair reklamı çıkardı.

Alıntı:Tint karışımım: 2 damla şeffaf duman, 6 damla şeffaf sarı, 1 damla şeffaf sarı ve 15 damla inceltici şeklinde.

Formülde Şeffaf sarı iki defa geçmiş. Doğrusu nedir revize edersen daha sonra buradan örnek alabilecek arkadaşlara rehber olur...

Resim paylaşabilmene şaşırdım. Forumun arabirimde şimdilik çözemediğimiz bir sıkıntı var. Ön izleme TollBarında bazı araçlar kayboldu. Düzeltmeye çalışıyoruz. Ben kodları elle yazarak idare ediyorum..

Modeli Biten Modeller de de paylaşırsan sevinirim.
Tekrar eline koluna ve bileğine sağlık...
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: 55427765598_8b6949daf7_m.jpg]
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/72 | F-16D Block 52+ Yarasa Filo | Revell | Bahadır Saraç - Yazar: Waldorf - 12-July-2026, 19:15

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi