Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/350 | TCG Gelibolu D346 | Dragon & Scratch build | Barış ACAR
(4-July-2026, 21:16)GeneralModel yazdı: Hoşgeldin Barış,

Forumu tekrar canlandırmak yıllardır kafamdaydı. Taşlar yerine oturunca başlayalım dedik ve açtık. Şimdilik alt yapımız çok profesyonel değil ama bir forumda olması gerekenleri uygulamaya çalışıyoruz.

Konu çok güzel. Takip edilecek ve çok post kasacak bir konu olacağından eminim.

Önceki projelerinden de biten modellere koyabilirsin.

Kolay gelsin.

Hoşbuldum,
Zamanla daha da iyi olacaktır. Gayretinizi takdir ederim.
İlerlemelerin fotograflarını paylaşacağım elbette ve diğer çalışmalarda gelecek tabi.
Teşekkürler.

(7-July-2026, 07:43)Eren Erdoğan yazdı: Ooooooooo Denizlerin efendisi Barış abiiii hoşgeldin. Seni gördüğüme çok çok sevindim.
Takipteyim Smile

Hahaha... kardeşim hoşbuldum. Bende sizlerle birlikte burada olmaktan ötürü çok mutluyum.

TCG Gelibolu D 346 (1949-1976) Montaj süreci güncellemesi 1
İlk iş olarak köprüüstündeki değişiklikleri ve üstyapı modifiyesini gerçekleştirdim. Daha sonra kıç tarafta bulunan iki adet 3 pusluk açık topların montajını ve yerleşecekleri yuvaları yaptım. Bu aşamada toplar için Very Fire'ın resin & metal ürünlerini kullandım.
Mk.37 Atış kontrol sistemi üzerine Mk.28 atış kontrol radarının montajını tamamladım. 5 pusluk ana topların inşası yapıldı ve üzerlerindeki ufak tefek modifikasyonlarını yaptım. Bacaların da inşası tamamlandı.
Şimdilik bu kadar.

[Resim: e84jszm.JPEG]
[Resim: e1eqfab.JPEG]
[Resim: q1vrq3y.JPEG]
[Resim: jdrkush.JPEG]
[Resim: 55l7q0a.JPEG]
[Resim: odts01r.JPEG]
[Resim: s0bjm7h.JPEG]
[Resim: 76o8wz2.JPEG]

(6-July-2026, 07:10)Waldorf yazdı: Hoş geldiniz Barış bey.
Harika çalışmalarınızı izlemek için sabırsızlanıyorum.
Eski forumda beğendiğim ve yeniden hayata döndürülmüş forumda eksikliğini hissetiğimiz ustalardan biriydiniz.
Instagram dan da sizi takip ediyordum ama forumun samimiyeti, ayrıntısı vs forumdaki gibi olmuyor.

Hoşbuldum, teşekkürler.
Zamanla diğer çalışmalarıda paylaşacağım elbette.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: 1/350 | TCG Gelibolu D346 | Dragon & Scratch build | Barış ACAR - Yazar: Barış ACAR - 9-July-2026, 08:05

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi