7 saat önce
(Son Düzenleme: 7 saat önce, Düzenleyen: baki temel.)
(05-10-2026, 08:28 PM)GeneralModel yazdı: Baki abemm, gene terelli pictures bir proceyi alnımızın çatına yapıştırdın.![]()
![]()
![]()
Komutanımın kulakları çotlayagoysun çok makara yapar bu modelle. Hadi hayırlısı.
Ben de buna benzer star wars pod racing tarzı bir şey yapıyordum. 6 senedir bir yere koydum ellemedim. Senin modeli görünce tezgaha aldım. Ufaktan devam edecem.
terelli pictures sa bayılırım en sevdiğim stil
komutanını eşekler govalasın tam manita bir gün başi ,bir gün kiçi, bir gün beli ağırır hep naz hep naz
(05-11-2026, 07:06 AM)Waldorf yazdı: Ooooo
Çok güzel olmuş. Özlemişim senin böyle uçauk fantastik modellerini.
el yapımı kemerler çok güzel...
mersi canım senin şu yıllarca süren modeller hala bitmedimi.arabın yallellesi bile bitiyor bir yerde

(05-11-2026, 01:02 PM)Eren Erdoğan yazdı: Baki abi elin sağlık.
Şu 3d konusuna çok özeniyor. Aklından geçenleri modele aktarabilmek ayrı bir keyif.
eyvallah eren.ihtiyacın olanı basabilmek iyi bişey ama benim gibi mal bulmuş mağribi gibi oy bu çok güzel
bunu basayım aman bu lazım olur bunu da basayım aman buda kenarda dursun onuda basayım derken baktım geçen sene model yapmamışım

(05-12-2026, 10:12 AM)volkan yazdı: Ellerine sağlık. Yalnız bir an kupayı tren bacası zannedip jete niye baca takmış ki diye düşünmedim değil. Sonra aklıma buharlı tank yapma fikri geldi.
volkanım senin algıda seçicilik fena ve oradan da buharlı tanka geçiş çok fena