(Dün, 08:26 PM)GeneralModel yazdı: Muhteşem bir çalışma. İnstagramda gördüğümde çok beğendim. Eline sağlık. 3D baskılar çok iyi olmuş. Ödülleri alır bu model.
Teşekkürler, yarışmaya girmeyecek

yani sahibine teslim edildi.
(9 saat önce)Waldorf yazdı: Çok iyi ya....
Offff.
Süper.
Normalde Test uçağı olduğu için genelde bakımlı ve temiz olan bir uçak. Ama o haliyle biraz sıkıcı bir model olurdu. Sizin tarzınızla biraz daha savaş uçağı karakteri kazanmış. Normalde siz daha da çok eskitirdiniz. Test uçağı olduğu için yine de ölçülü bir eskitme uygulamışsınız.
Tebrik ediyorum....
Türk bayrağı çok yakışıyor bu asil kuşlara..
Teşekkürler zaten modelde sadece tonlamalı bir boyama var biraz güneş görmüş sadece

, test filonun uçakları çoğu zaman en yıpranmış uçaklar olabiliyor, tabii fotoğrafın zamanına da bağlı zaten sizin paylaştığınız 2.fotoğraftaki uçak benim yaptığımdan daha daha fazla yorulmuş. Tabii insanlar bilginin az olduğu dönemlerde Airbrush kullanmayı(Boyanın bir şekilde tabancadan çıkması %90'ı overspreyli şekilde) 15-20 yılda öğrenebiliği için bu şekilde boyama yapmayı sevmiyorlar (beceremiyorlar) halbuki gayet basit; tetik kontrolü, 1.2-1.8 bar basınç, en basit ucuz çin malı tabanca (doğru çalışması yeterli), 3 boya/ 7 inceltici, Kullanılan rengin 3-4 ton koyusu panel çizğilerine, 3-4 ton açığı panel ortalarına(ara renklerde olabilir).