Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35 | AH-64D Apache | Takom | Tulpar Models
Takom'un yorucu, yoğun ama bir o kadar da detaylı kiti bitince gerçekten hoş gözüküyor. Sanırım yapım olarak meng daha rahattır diye tahmin ediyorum.

[Resim: 170p8ie.jpeg]
[Resim: nyiatdp.jpeg]
[Resim: rns6ps5.jpeg]
[Resim: m328567.jpeg]
[Resim: o6zy52f.jpeg]
[Resim: j07u3x7.jpeg]
[Resim: 3ruiycz.jpeg]
[Resim: 5rlo65b.jpeg]
[Resim: a4o3mkz.jpeg]
[Resim: h4ll6rl.jpeg]
Bul
Emeğine sağlık Burak, izlemesi çok keyifli modeller yapıyorsun.
Arka fon tercihini beyaz veya gümüşe yakın bir beyaz gibi kullansan model kendini daha çok gösterir bence koyu renk modeller de siyah arka fon modelin önüne geçiyor.
Bul
Eline koluna sağlık Burak hocam.
Model her zamanki Tulpar Model kalitesini yansıtıyor.
Bilinen Amerigan ordusu yerine, BAE ne bağlı bir AH-64 olması da ilginçliğini arttırıyor.

Modellerinin dışında pro kalitesindeki fotoğraf çekimlerinde göz dolduruyor.
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul
Her zaman olduğu gibi Tulpar Model kalitesinde bir iş. Eline emeğine sağlık Burakçığım.
Bul
(03-26-2026, 06:17 AM)Gökay Yalçın yazdı: Emeğine sağlık Burak, izlemesi çok keyifli modeller yapıyorsun.
Arka fon tercihini beyaz veya gümüşe yakın bir beyaz gibi kullansan model kendini daha çok gösterir bence koyu renk modeller de siyah arka fon modelin önüne geçiyor.

Çok teşekkürler abi, uzun süre beyaz renklerde fon kullanadım hala kullanıyorum ama siyah şuan gözüme çok daha güzel geliyor. beyazla çektiklerimi yüklemedim. 

[Resim: 5e8itjy.jpeg]
[Resim: 7v9y5ek.jpeg]
(03-26-2026, 06:26 AM)Waldorf yazdı: Eline koluna sağlık Burak hocam.
Model her zamanki Tulpar Model kalitesini yansıtıyor.
Bilinen Amerigan ordusu yerine, BAE ne bağlı bir AH-64 olması da ilginçliğini arttırıyor.

Modellerinin dışında pro kalitesindeki fotoğraf çekimlerinde göz dolduruyor.

Teşekkürler. Bencede farklı profillerin kullanılması daha iyi. Fotoğraflar hala istediğim seviyede değil telefonla bu kadar oluyor maalesef Smile

(03-26-2026, 09:25 AM)Panzer Reis yazdı: Her zaman olduğu gibi  Tulpar Model kalitesinde bir iş. Eline emeğine sağlık Burakçığım.
 Çok teşekkür ederim Hakancım Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi