Atatürk

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/35 | M1132 | TRUMPETER | Panzer Reis
Hakan Hocam eline sağlık.

Lastik tekerlekli askeri araçlar özellikle aksesuar olarak çok şey kaldırır. Bitmiş halini çamurlu bir yol zemin ile yapacağını düşünüyorum. Kolay gelsin.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
Ne demişler "En iyi model bitmiş modeldir." Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve cumartesi sabahı bitirdiğim modelimi sizlerle paylaşıyorum.

Görüşlerinizi, olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi lütfen yazınız.

[Resim: i72qaxi.jpeg]
[Resim: gl5si6j.jpeg]
[Resim: sjkpn39.jpeg]
[Resim: i94odqb.jpeg]
[Resim: 33sbo72.jpeg]
Bul
Hakan tebrikler, eline emeğine sağlık.

Bitmiş resimleri biten modeller altına bir konu açıver. Çünkü bu ay sonundan itibaren her ay için biten modeller penceresi yapacağız. Arada kaynamasın modelin. https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=52 

Özellikler lastiklerde dışa doğru merkezkaç etkisi ile oluşan çamuru çok iyi vermişsin. Zincir ve far detaylarına bayıldım. Model, renk, regülasyon, eskitme hepsi kararında. Biraz daha agresif panel yıkama olabilirdi. Arka kapı ve aksesuarlarda ihtiyaç var gibi.

Yanlışım varsa düzelt yakıt bidonları sanırım FDM baskı. Katman izleri belli oluyor. Ben de şimdi 1/700 çalışmamda çok detaysız parçalarda bazı FDM baskılar alıyorum ama üstüne bir kaç ince kat filler astar sprey atınca katman izleri kayboluyor. Üstüne astar da atınca çok iyi duruyor. Tavsiye ederim.

Konuyu açarsan yorumları ordan alırız.
GeneralModel
İsmet Güralp 

[Resim: apz5wrh.png]
Bul
Ben beğendim. Güzel olmuş.
Eline koluna sağlık.

[Resim: thumbs_up.gif]
Yanlışım varsa (ki kesin vardır) düzeltin.

[Resim: mf9n0gv.png]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi