Hobimaket Forum
1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - Baskı Önizleme

+- Hobimaket Forum (https://www.hobimaket.com)
+-- Forum: KARA ARAÇLARI (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Sivil Kara Araçları (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=69)
+---- Forum: Sivil Kara Araçları (Biten) (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=53)
+---- Konu Başlığı: 1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan (/showthread.php?tid=64)

1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - onur - 2-April-2026

Uzun zaman beklenen, tahminimce her sivil arac modelcinin en az 1 tane tamamladığı, birkaç tane de stokta farklı/janjanlı renkler ile yapmak istediği modelimiz Smile ilkinde orjinale sadık kalmak istedim. yorumlar, değerlendirmeler, kritikler memnuniyetle kabul edilir Smile 
[Resim: AP1GczM4ysLvoLDna2oNDGp0AAxLJWk0KVCBIozH...authuser=0]

[Resim: AP1GczO7acRxaSMz5sbwTlDM0dvOlZP_BHZ_aE1s...authuser=0]

[Resim: AP1GczMk9jdtRaop6XgbjTr8HvtcTzj3MRjxqumD...authuser=0]

[Resim: AP1GczOeEKXNNUb4GG6mamsSjpGUkQkfRhIdTSZ4...authuser=0]

[Resim: AP1GczO001zuBKFzEJ0t-zPOs3CfNqCSNFleCMO5...authuser=0]

[Resim: AP1GczNxS8ywQ7bnu__3xwLAOkXayv3t4lh0uSyO...authuser=0]

[Resim: AP1GczP_bmV57XcDjfhVPw5XvEXVRPlc4zwZddlO...authuser=0]

[Resim: AP1GczNyPKUEWeHz-wKC4s0ap3Y13wrbwiqbWaLx...authuser=0]

RE: 1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - hasansadicelik - 2-April-2026

(2-April-2026, 19:29)onur yazdı: Uzun zaman beklenen, tahminimce her sivil arac modelcinin en az 1 tane tamamladığı, birkaç tane de stokta farklı/janjanlı renkler ile yapmak istediği modelimiz Smile ilkinde orjinale sadık kalmak istedim. yorumlar, değerlendirmeler, kritikler memnuniyetle kabul edilir Smile 

çok güzel olmuş elinize sağlık.bende türkiye gelmesi ile birlikte bir tane almıştım. ben elimdekini farklı renk boyamayı düşünmüştüm. dediğiniz gibi de yapılabilir. sonradan bir tane daha alınıp farklı renk görmek açısından.

RE: 1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - Waldorf - 2-April-2026

Onur eline sağlık.
Pek siville aram yoktur. yapmam (yapamam) ama iyi yapılanları zevkle izlerim (maç seyredenlerin çoğu gibi Big Grin )

senin maçta (model de) güzel olmuş. Derbi maçı gibi seyirlik.

Dedim ya sivil pek uzmanlık alanım değildir diye ama sanki gri bir yıkama panel çizgilerinde (kapı boşlukları vs gibi alanlar) hoş bir etki yaratırmış gibi geldi.

Kutudan çıktığı gibide gayet güzel bitmiş. Eline koluna sağlık.

Bu arada tamiya lacquer boyaları nereden buldun merak ettim. Türkiyede satıldığına pek denk gelmedim de...

RE: 1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - GeneralModel - 2-April-2026

(2-April-2026, 19:29)onur yazdı: Uzun zaman beklenen, tahminimce her sivil arac modelcinin en az 1 tane tamamladığı, birkaç tane de stokta farklı/janjanlı renkler ile yapmak istediği modelimiz Smile ilkinde orjinale sadık kalmak istedim. yorumlar, değerlendirmeler, kritikler memnuniyetle kabul edilir Smile 

[Resim: nd2j5z2.jpg]

Ne kadar iyi model olduğunu burdan anlıyorum. Galeride satışı bekleyen bir araç gibi bitmiş. Eline emeğine sağlık. Çok iyi iş.

RE: 1:24 | Tamiya Porsche 911 GT3 RS | Onur Arslan - onur - 2-April-2026

(2-April-2026, 19:51)Waldorf yazdı: Onur eline sağlık.
Pek siville aram yoktur. yapmam (yapamam) ama iyi yapılanları zevkle izlerim (maç seyredenlerin çoğu gibi Big Grin )

senin maçta (model de) güzel olmuş. Derbi maçı gibi seyirlik.

Dedim ya sivil pek uzmanlık alanım değildir diye ama sanki gri bir yıkama panel çizgilerinde (kapı boşlukları vs gibi alanlar) hoş bir etki yaratırmış gibi geldi.

Kutudan çıktığı gibide gayet güzel bitmiş. Eline koluna sağlık.

Bu arada tamiya lacquer boyaları nereden buldun merak ettim. Türkiyede satıldığına pek denk gelmedim de...

teşekkürler Smile panel line konusunda haklısın. risk almak istemedim, çünkü kusursuz uygulama için kapıyı ortalayan decali tam o kapı noktasından kesmem gerekiyordu. çok güvenmiyorum kendime bu noktada, böyle kalsın dedim Smile bu araçtan 2 tane daha var stoğumda, onlarda deneyeceğim. 

ben hollanda'da yaşıyorum. burada lacquerler, zero paints boyalar vs peynir ekmek gibi gidiyor Smile

(2-April-2026, 20:57)GeneralModel yazdı:

[Resim: nd2j5z2.jpg]
Ne kadar iyi model olduğunu burdan anlıyorum. Galeride satışı bekleyen bir araç gibi bitmiş. Eline emeğine sağlık. Çok iyi iş.

vay, çok iyi kombinasyon. galerime ekleyeyim Smile teşekkürler