Hobimaket Forum
1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Baskı Önizleme

+- Hobimaket Forum (https://www.hobimaket.com)
+-- Forum: KARA ARAÇLARI (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Askeri Kara Araçları (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=68)
+---- Forum: MiniAFV (Biten) (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=75)
+---- Konu Başlığı: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu (/showthread.php?tid=60)

1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Kürşat Kaan Kerimoğlu - 1-April-2026

Şerif Ali'nin de bahsettiği MiniAFV Abrams etkinliği için yaptığım modeli paylaşmak istedim. Kit zaten heralde var olan en kötü kitlerden bir tanesi, model de benim gerileme devrime denk geldiği için çok da iç açıcı bitmedi açıkçası. Ama ne demişler en iyi model bitmiş modeldir.

[Resim: 52tjkcm.png]

[Resim: fpp9o29.jpg]
[Resim: sai77h5.jpg]

[Resim: r6ayy18.jpg]

[Resim: gwjbnt3.jpg]

[Resim: 8lam9yj.jpg]

[Resim: hcdyzqf.jpg]

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Kürşat Kaan Kerimoğlu - 1-April-2026

[Resim: 1tucsf7.jpg]

[Resim: s1u4wgu.jpg]

[Resim: 63j1o83.jpg]

[Resim: 87fl7mb.jpg]

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - GeneralModel - 1-April-2026

Eline sağlık Kürşat,

Güzel olmuş. Bir sorun varsa da belli olmuyor. Paletler yere gayet güzel oturmuş. Ağırlık kullandın mı?
Decaller yıpranmış olarak basılmamışsa soldurma yıpranma çok iyi. Keza paneller arası ton farkları da çok iyi olmuş.
Ben çok beğendim valla.

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - M. Hakan KARLI - 2-April-2026

Doktorum meslek gereği hep mütevazi. Son derece seviye üstü baktıkça baktıran bir model. Hata kadı kızında da var ararsan. Senin gerileme devrin hiç olmadı sadece baba oldun Big Grin 
Benim çok sevdiğim bir küçük eniştesi var onu paylaşsın esas  Cool

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Waldorf - 2-April-2026

Gerileme dönemine bak adamın ya....
Bu nereden geriledi acaba....

Tankı çok araştırmadım ama namlu kutu resminden farklı olarak iki renk... Referansa uygun mu bilemiyorum ama güzel durmuş.

Yol tekerlerindeki çamur RESİMLERDE boya taşması gibi durmuş. Sende boya taşması olmaz ustalığın bariz de... görselde çamur değil de taşma gibi durmuş. Onu da zorla hata arayayım diye uyuzluğuna buldum işte. Yoksa model çok iyi..

Eline koluna sağlık. Çok güzel olmuş.

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - baki temel - 2-April-2026

Eskilerden kürşat doktorumda burda oh oh ne güzel.Önceki forum günleri geldi hatıralarıma.Ellerine sağlık doktorum

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Kürşat Kaan Kerimoğlu - 2-April-2026

(2-April-2026, 07:02)Waldorf yazdı: Gerileme dönemine bak adamın ya....
Bu nereden geriledi acaba....

Tankı çok araştırmadım ama namlu kutu resminden farklı olarak iki renk... Referansa uygun mu bilemiyorum ama güzel durmuş.

Yol tekerlerindeki çamur RESİMLERDE boya taşması gibi durmuş. Sende boya taşması olmaz ustalığın bariz de... görselde çamur değil de taşma gibi durmuş. Onu da zorla hata arayayım diye uyuzluğuna buldum işte. Yoksa model çok iyi..

Eline koluna sağlık. Çok güzel olmuş.

Abi teşekkür ederim. Ben şu fotoğraftaki aracı örnek almıştım abi:

[Resim: nk50i8s.jpeg]
Aslında tekerlerde aşınma yapmak istemiştim ama gerçekten de taşma gibi duruyor.

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Şerif Sadık - 2-April-2026

eline sağlık Kürşat abi. tam olması gerektiği gibi kararında bitmiş bir model

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - Ahmet Gürkan - 2-April-2026

Eline sağlık doktorum. Model gayet hoş ancak fotoğraflarda aşırı pozlama durumu var sanırım o yüzden sarı tonlarını gözümüz iyi seçemiyor. Arka planın beyaz olmasının da etkisi var tabi. Canon'un pozlama tekerlenkini eccük sola çevir Smile

Gerileme değildir o ayrıca, babalıktır... aynı durum bende de var biliyorsun, bir elimiz biberonda bir elimiz pohlu bezde ama gözümüz hala tezgahta yani, hikaye bitmiş değil henüz Smile

RE: 1/72 | M1A1 Abrams | Dragon | Kürşat Kaan Kerimoğlu - M. Hakan KARLI - 3-April-2026

(2-April-2026, 12:29)Ahmet Gürkan yazdı: Eline sağlık doktorum. Model gayet hoş ancak fotoğraflarda aşırı pozlama durumu var sanırım o yüzden sarı tonlarını gözümüz iyi seçemiyor. Arka planın beyaz olmasının da etkisi var tabi. Canon'un pozlama tekerlenkini eccük sola çevir Smile

Gerileme değildir o ayrıca, babalıktır... aynı durum bende de var biliyorsun, bir elimiz biberonda bir elimiz pohlu bezde ama gözümüz hala tezgahta yani, hikaye bitmiş değil henüz Smile

Erhan A. der ki: şu miniafv cilere her şeyi öğrettim bir fotoğraf çekmeyi öğretemedim.