![]() |
|
1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Baskı Önizleme +- Hobimaket Forum (https://www.hobimaket.com) +-- Forum: KARA ARAÇLARI (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Sivil Kara Araçları (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=69) +---- Forum: Sivil Kara Araçları (Devam Eden) (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=11) +---- Konu Başlığı: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan (/showthread.php?tid=19) Sayfalar:
1
2
|
1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Ahmet Gürkan - 03-26-2026 Merhaba. Forumda konu açmayı özlemişim valla Sabre Model'in 72 ölçek bir elektrikli şehir otobüsü modeli. Pek adı sanı bilinmeyen bir marka ancak, bu ölçekte oldukça kaliteli ve detay seviyesi yüksek bir model çıkartmışlar. Parça sayısı az, birleşimi son derece sorunsuz ve kolay, az ve öz yani! Bu sıralar çocuktan ötürü uzun soluklu işlere el atamıyorum, tezgahtan uzak kalmak da istemiyorum. Bunun gibi kısa sürede toparlanacak, yormayacak işlerle bir süre devam edeceğiz gibi görünüyor, yoksa stokta ne babayiğitler var da, cesaret edip açamıyoruz işte... ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da işimizin what if? kısmı Buna dekal basıp EGO otobüsüne çevirmeyi düşünüyorum, Mansur otobüs alamıyorsa biz yapar koyarız, napalım
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus - Waldorf - 03-26-2026 Oooo Ahmet hocam bizde senin yeni konularını açmanı özlemiştik... Çocuk için tebrikler. Allah analı babalı büyütsün. Kaç yaşına gelirse gelsinler tüm zamanının alıyorlar. merak etme. Proje güzel proje. El yapımı decal filan da olacak. Yine senden güzel seyrilik bir proje daha. elindeki parça 72 ölçekten büyük duruyor. Angara otobüsünün plakası öylemiydi yaw... RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus - Ahmet Gürkan - 03-26-2026 (03-26-2026, 08:16 AM)Waldorf yazdı: Oooo Ahmet hocam bizde senin yeni konularını açmanı özlemiştik... Sağol abi teşekkür ederim, benim kız küçük daha 1.5 yaşında ama ayaklandı dillendi tabi, her geçen gün daha çok vakit ayırmak durumunda kalıyoruz, arada ne vakit kalırsa artık... büyüyorlar valla hiç anlamıyoruz bile Elimde bir kaç çeşit dekal var, hiç yapmadım şimdiye kadar, bakacağız artık noluyor ne bitiyor göreceğiz. Muvaffak olamazsak plotterda şablon kesip boyarım bakalım artık... Bu plakalar yeni abi, app plaka
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus - Waldorf - 03-26-2026 Ben en son Şeffaf lazer decal kağıdına baskı aldım. Senin zemin beyaz olacağı için sorun olmayacağını düşünüyorum. Yoksa şeffaf kağıdın kendine dair bir opasitesi olduğundan zemin rengine göre decalin renginin tonu değişiyor. Çizimi yaparsan, bende masaüstü kesim makinası var. Maske bandını benden senin için kesebilirim. Vinil folyo yada kabuki maske bandını vs kesebilirim. RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus - Ahmet Gürkan - 03-26-2026 (03-26-2026, 08:51 AM)Waldorf yazdı: Ben en son Şeffaf lazer decal kağıdına baskı aldım. Senin zemin beyaz olacağı için sorun olmayacağını düşünüyorum. Kesim makinası ben de aldım valla, telefoncudan çıkma ikinci el kelepir bir Silhouette portrait düşürmüştüm
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Waldorf - 03-26-2026 Benimki de İkinci el bir Silhouette portrait
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Gökay Yalçın - 03-26-2026 Güzel proje kolay gelsin Ahmet. RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Evren - 03-26-2026 Ahmet ama o fotodaki ne Kızılay Meydanı , Kızılay ; ne Sıhhıye , Sıhhıye , sende Mansur Başgan değilsin Ama kolay gelsin ,
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - Ahmet Gürkan - 03-26-2026 (03-26-2026, 12:46 PM)Evren yazdı: Ahmet ama o fotodaki ne Kızılay Meydanı , Kızılay ; ne Sıhhıye , Sıhhıye , sende Mansur Başgan değilsin O halde ben kimim, nerdeyim ben
RE: 1/72 | Sabre Model | Sunwin City Bus | Ahmet Gürkan - GeneralModel - 03-27-2026 Ahmet Hoşgeldin. Forumu renklendirdin valla. İlk sivil araç paylaşımı. Çok güzel proje. Şu resmindeki gibi ışıklı bantı yaparsan valla tadından yenmez. Bu arada Angara görmeyeli baya değişmiş.
|