Çağıl İçen 403 Report post Posted April 28, 2020 Merhaba, Basit diorama yapımı ile ilgili youtube kanalımda bir video yayınladım. Yeni başlayanlar için de kaynak olması amacıyla bağlantıyı buraya bırakıyorum. 15 1 Bayram KOÇER, ÇAĞLAR/GENÇTÜRK, Kahraman Ege Ceri and 13 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bayram KOÇER 2,512 Report post Posted April 28, 2020 Elinize sağlık hem zemin hem de video güzel olmuş. 1 Çağıl İçen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bulut Solmaz 6,872 Report post Posted April 28, 2020 Eline sağlık. Kanalının abonelerindenim çok güzel bir paylaşımdı. Çok beğendim. 1 Çağıl İçen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mustafa Çağrı 339 Report post Posted April 28, 2020 Elinize Sağlık. Bende kanalınızı takip ediyorum. çok güzel içerik. Daha çok, Türkçe ve böyle kaliteli içeriklere ihtiyacımız var sanırım. 1 Çağıl İçen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ege Babacan 401 Report post Posted April 28, 2020 Her bildirim gelince kanaldan mutlu oluyorum, kurgusu o kadar iyi ki sadece izlemek bile keyif veriyor. Bu tarz kaliteli içerikleri Türkçe şekilde görmek mutlu edici. 1 Çağıl İçen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sait 62 Report post Posted April 28, 2020 Elinize sağlık Çağıl Bey. Merakla bekliyor idim. Bir sorum olacak; taşın üzerine yapmış olduğunuz washing uygulamasında, yağlı boya kullandınız. Bildiğim kadarıyla terebentin ile inceltilmesi gerekiyordu ama siz sentetik tiner ile incelttiniz. Bir farkı var mı? Birde sonuçta elde ettiğiniz karışım Tamıya'nın Panel Line Accent Color (Black), (Brown) ile aynı maksada hizmet ediyor değil mi? Share this post Link to post Share on other sites
Çağıl İçen 403 Report post Posted April 29, 2020 7 saat önce, Sait yazdı: Elinize sağlık Çağıl Bey. Merakla bekliyor idim. Bir sorum olacak; taşın üzerine yapmış olduğunuz washing uygulamasında, yağlı boya kullandınız. Bildiğim kadarıyla terebentin ile inceltilmesi gerekiyordu ama siz sentetik tiner ile incelttiniz. Bir farkı var mı? Birde sonuçta elde ettiğiniz karışım Tamıya'nın Panel Line Accent Color (Black), (Brown) ile aynı maksada hizmet ediyor değil mi? Sait bey, ikisi de kullanılabiliyor. Bu yaptığım uygulama için ikisinden birini kullanmanın bildiğim bir farkı yok ancak belki resim çalışmalarında olabilir. Söylediğiniz gibi elde ettiğimiz şey bir Wash/Yıkama ürünü oluyor. 1 Sait reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Nejdet Arikoglu 263 Report post Posted April 29, 2020 hiç diorama yapmadım, video biterbitmez malzeme sipariş edip başlayasım geldi temiz ve pratik bir anlatım olmuş çok beğendim 1 Çağıl İçen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites