Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 16, 2017 Merhaba arkadaşlarım! Forumunuza Rusya'dan selam getirdim. Türkiye'de çalıstım, o zamandan beri Türkiye çok seviyorum. Her yıl iki kez Türkiye'ye gelirim. Gençken subaydım, bunun üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri bana için çok ilgili. Sizin dikkatine benim ilk denizaltı. P.S. Özür diliyorum, şu anda Türkçe biraz bilirim 24 Yunus Emre Coşkun, Bulut Solmaz, İhsan Çakmakçı and 21 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 16, 2017 17 Çağıl İçen, Kürşat Kaan Kerimoğlu, Volkan AYDIN and 14 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alperen Yüksel 2,054 Report post Posted March 16, 2017 Öncelikle hoşgeldiniz ve ellerinize sağlık Sizin gibi değerli insanlardan Türkiye hakkında güzel şeyler duymak ve Türk bayrağını barındıran modeller görmek çok güzel Share this post Link to post Share on other sites
Gökay Yalçın 13,108 Report post Posted March 16, 2017 Merhabalar Victor bey, Böyle bir konuya ilgi duymanız ve bizim forumumuza paylaşım yapmanız çok mutlu edici, Modelin ölçek, marka bilgisi nedir ? El yapımı mı ? biraz daha bilgi verebilir ve modelin farklı açılardan bir kaç fotoğrafını daha paylaşabilir misiniz ? Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 16, 2017 12 dakika önce, Alperen Yüksel yazdı: Öncelikle hoşgeldiniz ve ellerinize sağlık Sizin gibi değerli insanlardan Türkiye hakkında güzel şeyler duymak ve Türk bayrağını barındıran modeller görmek çok güzel Teşekkürler Alperen bey Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 16, 2017 5 dakika önce, Gökay Yalçın yazdı: Merhabalar Victor bey, Böyle bir konuya ilgi duymanız ve bizim forumumuza paylaşım yapmanız çok mutlu edici, Modelin ölçek, marka bilgisi nedir ? El yapımı mı ? biraz daha bilgi verebilir ve modelin farklı açılardan bir kaç fotoğrafını daha paylaşabilir misiniz ? Merhaba, Gökay bey! Bu model Rus şirketten Kombrig http://combrig-models.com/ 1/350 Fazla Fotoğrafları yüklemeyi izin vermiyor Share this post Link to post Share on other sites
Emir İŞAŞIR 204 Report post Posted March 16, 2017 Hoş geldiniz Viktor Bey. Burada ölçek için maketin yanında para koyup fotoğraf çekiliyor ama kibritle siz yeni bir boyut getirdiniz Share this post Link to post Share on other sites
Berk Can. 533 Report post Posted March 16, 2017 Arkadaşlar ilgili link burada: http://combrig-models.com/index.php/1350/55-turkish-navy Hoşgeldiniz Viktor Bey, çalışmanız güzel olmuş. Daha fazla fotoğraf yüklemek isterseniz, Photobucket gibi upload sitelerinde direk link alıp buraya yapıştırabilirsiniz. Otomatik linki algılayacaktır. Veya yüklediğiniz resmin linkini, konuyu yazarken beliren sağ alt köşedeki "diğer medyaları yükle--> medyayı bağlantıdan yükle" seçeneğine tıklayarak resim linkinizi yükleyebilirsiniz. Dosya ekleme boyutu düşük olduğundan, attachment kullanmanızı önermiyorum. Yazdıklarım biraz karışık olmuş olabilir, isterseniz konuyu açıklayan ekran görüntüleri paylaşabilirim. Müzik ve Resim evrenseldir Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted March 16, 2017 Tebrikler ? Türkçeyi daha kötü kullanan çok Türk var , sizinkisi gayet anlaşılır ... Hoşgeldiniz , her zaman bekleriz ... Rusya da modelcilik çok ileride, özellikle de resin kalıp modellerde . Bize Türkiye'den online alışveriş yapabilecek sağlam alışveriş siteleri önerirseniz seviniriz .. Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 17, 2017 18 saat önce, Emir İŞAŞIR yazdı: Hoş geldiniz Viktor Bey. Burada ölçek için maketin yanında para koyup fotoğraf çekiliyor ama kibritle siz yeni bir boyut getirdiniz хостинг изображений png Emir Bey, Rus ve Türk parası farklı. Kibritler aynı 5 Cem Doğut, Emir İŞAŞIR, Ahmet Eren İspir and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 17, 2017 Daha fotograflar загрузить картинку на сайт залить картинку на форум загрузить картинку в интернет image uploader image uploader image uploader image uploader image uploader Berk Bey, teşekkür ediyorym 6 Taner Onagül, Ahmet Eren İspir, Gökay Yalçın and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kerem Erkmen 1,227 Report post Posted March 17, 2017 Так мило модель. Очень красиво и выглядит так красиво. Добро пожаловать в гостиницу нашего модельера. 1 Ahmet Eren İspir reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 17, 2017 Спасибо Share this post Link to post Share on other sites
Metin ALDEMİR 1,034 Report post Posted March 17, 2017 Aramıza hoş geldiniz sergilediğiniz çalışma benim ilk defa gördüğüm bir model elinize emeğinize sağlık. Çalışmalarınız devamını görebilmek dileğiyle. Share this post Link to post Share on other sites
Kubilay Boraoğlu 1,808 Report post Posted March 17, 2017 Aramıza hoş geldiniz. Elinize sağlık model çok güzel. Bildiğim kadarıyla bu denizaltı dalmış durumda torpido atan dünyanın ilk denizaltısı. Bu hafta Tuapse'ye gidiyorum Combrig'in kitini satan bir yer bulabilir miyim acaba? Share this post Link to post Share on other sites
Viktor Gorelov 1,406 Report post Posted March 18, 2017 Metin Bey, Kubilay Bey, teşekkür ederim. Büyük bir ihtimalle Tuapse'de Komrig'ın modelleri yok 1 Kubilay Boraoğlu reacted to this Share this post Link to post Share on other sites