Erhan Atalay 11,267 Report post Posted October 8, 2013 Arkadaşlar merhaba, sizin de katkılarınız ile dünyaya yayılmaya devam ediyor. 200.000 hite doğru ilerliyoruz (199.056 idi demin) . Minik ve eğlenceli bir yarışma yapmak istedim, sitenin numaratöründe 200.000. (200.001 değil) hiti gören (ve bunu ekran görüntüsü ile belgeleyen) arkadaşa bir kutu kit hediye ediyorum. (Revell 1/72 ölçek PZ III mesela) .. Tek yapacağınız aşağıdaki gibi bir resmi burada yayınlamak.. (100.000 hiti ben yakalayamamıştım mesela)Tahminen perşembe günü 200.000 hiti aşacağız... 1 Uğur Kaan Ersöz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted October 10, 2013 Mini yarışmaya ilgi göstermeyerek bir kutu kit kazanamadığınıza sevindim, bende kaldı, artık 300.000 hite inşallah..Ben de 200.000 hite yetişemedim, müdahale ettiğimde 200.210 olmuştu sayaç.. , yurtdışında, Braille Scale modelciler arasında sevilen ve başvuru kaynağı olarak gösterilen bir yer oldu artık. Pek çok yurtdışı forumda konusu geçiyor, sitede yayınlanmış modelleri yapanlar için link verilerek referans oluyor, buTürk modelcilerinin bu ölçekteki çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. Mevcut durumda 36 Türk modelcisinin 300'e yakın modelinin ayrı bir sayfası var. Herkese katkıları dolayısıyla teşekkür ederim.Bu 100.000 hiti bulduğumuzda, tekil ziyaretçilerin ülke dağılımları aşağıdaki gibiydi Bu da 200.000 hit sonuçlarıSonuçta yayına devam ediyoruz, zamanım ve gücüm olduğu sürece de devam edecektir, elbette bir de yayınlamaya uygun model üretimleri olmalı.. Bugün için sayfa yaratma sorunumuz yok, umarım bu böyle devam eder... Elden geldiğince her modele yer vermeye çalışıyoruz, siz yeterki bu ölçekte üretmeye devam edin Sevgiler.. 5 Gürkan Özkan, Uğur Kaan Ersöz, Özgür Aydın and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Özgür Aydın 2,046 Report post Posted October 10, 2013 Maşallah maşallah. Nazar değmesin. 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Cem Burak 4,349 Report post Posted October 10, 2013 Aynen aynen üretime devamda yakında epey uzun süreli bir modele giriyorum 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mehmet Küçük 2,008 Report post Posted October 10, 2013 Süper 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
serhat dura 230 Report post Posted October 10, 2013 siz böyle mükemmel modeller ürettikçe milyonlarca hit görmenizi dilerim... tebrikler.. emeği geçen herkesin bu başarıda pay sahibi olduğu gerçek.. inşallah ileride başarılarınızın ortağı olmak isterim sevgilerimle 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted October 10, 2013 Sitede herkesin iyi kötü bir emeği var. Olmaya da devam edecektir. Açıkçası siteyi hazırlamak vakit alıyor ve model yapma zamanlarımdan çalıyorum, yine de ben halimden memnunum. Sizler üretin yeter.. 3 Gürkan Özkan, burakozdil and Cem Burak reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Cem Burak 4,349 Report post Posted October 10, 2013 Sitede herkesin iyi kötü bir emeği var. Olmaya da devam edecektir. Açıkçası siteyi hazırlamak vakit alıyor ve model yapma zamanlarımdan çalıyorum, yine de ben halimden memnunum. Sizler üretin yeter.. Yürü beee kaplansın 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
burakozdil 345 Report post Posted October 10, 2013 Tebrik ederim, yakında yeni ürünler de katacağız 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted March 11, 2014 300.000 görüntüleme sayısını bugün geçti. Ben yakalayana kadar aşağıdaki sayıya ulaşmıştı bile..Bu kadar önemli mi ? Bence önemli. Modelcilik - AFV Modelciliği içinde Braille Scale yani 1/72-1/76 ölçek modeller, bu kategori için biraz daha üvey evlat gibi görülür. Kİmileri için modelciliğe başlangıç kitleridir, büyüdükten sonra da 1/35 yaparsın diyenler de vardır. Ben böyle düşünmüyorum. Benim gibi düşünen modelci arkadaşların da katkısı ile çok güzel bir girişimdir . Aşağıdaki tekil ziyaretçi ülke istatistiklerini gördükçe de seviniyorum, Türk modelcilerinin bu ölçekteki üretimleri dünya modelcileri tarafından da izleniyor. Öylesine başarılı bir çalışmaki, güncelleme gecikince mesaj atıp "ne var sırada" diye soranlar, görmek istedikleri modelleri sipariş verenler bile oluyor. Vay bee diyorum kendi kendime...Ve devam ediyoruz, üretelim arkadaşlar...100.000 hit ... Tekil ziyaretçi istatistiği200.000 hit... tekil ziyaretçi istatistiğive 300.000 hite geldik.. Tekil ziyaretçi gelişimi.. 6 Sinan Ovalı, burakozdil, a.mümtaz yıldız and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Cem Burak 4,349 Report post Posted March 11, 2014 72 de yeni ve ikinci olay dora fırça modeli yakında miniafv de 3 Mehmet Küçük, ERKAN USLU and Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Tolga Çatal 1,254 Report post Posted March 11, 2014 Tebrikler... 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan KARLI 7,495 Report post Posted March 11, 2014 Amerikler bizden fazla bakıyooo 2 Erhan Atalay and Cem Burak reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted March 11, 2014 Alamanlar da geçer yakında, Yunanlılara geçilirsek işte bu işi bırakırım 1 Cem Burak reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Cem Burak 4,349 Report post Posted March 11, 2014 Amerikler bizden fazla bakıyooo Baksınlar abi sizin gibi ustalardan feyz alsınlar 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Özgür Aydın 2,046 Report post Posted March 11, 2014 Maşallah maşallah. 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
burakozdil 345 Report post Posted March 11, 2014 Dostum Site süper bir gelişim sağladı. 72 AFV modelciliğinde ciddi bir referans noktası oldu, darısı 1.000.0000 hite. Bi milyoncu diyeceğim o zaman 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted March 12, 2014 Dostum Site süper bir gelişim sağladı. 72 AFV modelciliğinde ciddi bir referans noktası oldu, darısı 1.000.0000 hite. Bi milyoncu diyeceğim o zaman Haklısın da Burakcım, uzun süredir senden bir çalışma koyamadık ama bildiğin üzere 1 burakozdil reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
burakozdil 345 Report post Posted March 13, 2014 Haklısın da Burakcım, uzun süredir senden bir çalışma koyamadık ama bildiğin üzere İnzivadayım, çıkamadım henüz Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 25, 2015 sizlerin de büyük desteği ile 4 yılını tamamladı..Bakalım daha nereye kadar gidecek. Bu yıldönümü için özel bir sayfa yayınladık.. Bekleriz...http://miniafv.blogs...4-yearsold.html 9 Şenol Topcu, Bekir Tan, Sinan Taga and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Uğur Kaan Ersöz 507 Report post Posted June 25, 2015 Bayıldım kutlama resimlerine Daha nice değil 4, 40 yıllara... 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
a.mümtaz yıldız 15,780 Report post Posted June 25, 2015 mütevazi olmak abesle iştigal olacaktır ... hit'ler yakıştıgı yere gelmiş 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
baki temel 8,052 Report post Posted June 26, 2015 resimler harika daha nice yıllara 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ferhat Karadeniz 6,094 Report post Posted June 26, 2015 benim resim niye yok...??? 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 26, 2015 Teşekkürler beyler mümkün oldukça herkesin miniafv sine yer vermeye çalışıyorum iyi gidiyor şimdilik ... Memleketimizde pek tercih edilmeseydi Yurtdışı modelciler Arasında bu ölçek daha bir makbul , bu nedenle de paylaşılan çoğu model muhtelif sitelerde/forumlarda referans olarak gösteriliyor artık. Bu Yüzden de içerik seviyesi biraz yüksek gitmek zorunda kalıyor. Yine de bizden her telden modelcinin çalışmaları mevcut . Ferhat seni nasıl unuttuk bari bir miniafv ni ekleyelim 2 Ferhat Karadeniz and burakozdil reacted to this Share this post Link to post Share on other sites