Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 4, 2012 Türk modelcilerinin küçük ölçek modellerini içeren "miniafv" birinci yılını kazasız belasız atlattı. Muhtemelen blog için ayırdığım zamanları toplasam 20 kadar model tamamlardım...Ama bu da ayrı bir zevk...pastaya bekleriz.. Sonrasında da bu ölçekteki çalışmalarınızı tabiki..http://miniafv.blogs...t-birthday.htmlSevgili Barış'a da yaptığı pastadan dolayı teşekkür ederiz..Sevgiler.. 9 Barış Bayar, Hakan KARLI, Uğur Kaan Ersöz and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan KARLI 7,495 Report post Posted June 4, 2012 Tebrikler nice yıllara 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 4, 2012 teşekkürler , bekliyoruz maket ile Share this post Link to post Share on other sites
Veli SALTIK 627 Report post Posted June 5, 2012 Tebrik eder,başarılarınızı daim olmasını dilerim. 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Şafak Karayel 2,144 Report post Posted June 5, 2012 hayırlı olsun Erhan abi 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Can Girgin 867 Report post Posted June 5, 2012 Güzel bir Blog tebrik ederim.Nice uzun yıllara 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 5, 2012 Teşekkür ederiz, üretim oldukça blog da var olacaktır.. Share this post Link to post Share on other sites
Oktay SERİNKAYA 83 Report post Posted June 5, 2012 Nice yıllara. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Barış Bayar 3,309 Report post Posted June 6, 2012 hayırlı olsun abi... nice mini mini yıllara sanırım ben pastayı kaçırdım ama olsun seneye yerim artık 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted June 6, 2012 Pastayı yaparken kremasından parmaklamışındır sen zaten Barış (Bunun gazı ile herkesten 1/72 ölçek afv üretimi bekliyorum) 1 Barış Bayar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan KARLI 7,495 Report post Posted June 6, 2012 Pastayı yaparken kremasından parmaklamışındır sen zaten Barış (Bunun gazı ile herkesten 1/72 ölçek afv üretimi bekliyorum) Bana verdi krem şantileri o nedenle...Yapacam söz ilk fırsatta Sizin ve siteniz için ..Hemi de fırça ile 2 Erhan Atalay and Barış Bayar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 25, 2013 Kendi halinde faaliyete geçen memleketin tek braille scale AFV model sitesi "miniafv" sessiz sedasız 100.000 hiti de geçmiş durumda..http://miniafv.blogspot.com/2013/02/over-100000-views.htmlDünya çapındaki hayran kitlemiz de kutlamalara katılmak için ellerinden geleni yapıyorlar, Sevgili Angeline, bunun anısına şu şekilde giyinerek katıldı, fotoğrafı ben çektim, aslında bir albüm oluştu ancak o da bende gizli kalsın, kendisine teşekkür ederiz,ABD başkanı Obama da bir plaket vermek istedi, kendisine diplomatik hassasiyet göstererek bir alman kedisi yerine benim yaptığım çirkin bir shermanı oval ofise asması için izin verdim, pek mutlu oldu.. 9 semih cengiz, Uğur Kaan Ersöz, Kazım YAZICIOĞLU and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Murad Özer 812 Report post Posted February 25, 2013 pastası nerde? Share this post Link to post Share on other sites
Ben Sertaç 1,232 Report post Posted February 25, 2013 Tebrikler. Sürekli takip ediyorum ve alttaki ülke sayacındaki sayılar arttıkça gururum da katlanarak artıyor. Helal olsun size! 2 Erhan Atalay and Hakan KARLI reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
burakozdil 345 Report post Posted February 25, 2013 Erhan süper bir iş yaptın! Tebrik eder 1.000.000 hiti en kısa zamanda görmemiz dileğiyle der bitiririm 2 Hakan KARLI and Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 25, 2013 pastası nerde?Angelina yedi Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 25, 2013 Tebrikler. Sürekli takip ediyorum ve alttaki ülke sayacındaki sayılar arttıkça gururum da katlanarak artıyor. Helal olsun size!Erhan süper bir iş yaptın! Tebrik eder 1.000.000 hiti en kısa zamanda görmemiz dileğiyle der bitiririm Teşekkürler Sertaç, genel olarak bu kadar uzun soluklu olacağını ben de düşünmemiştim, insanlar güncelleme yapmayınca nerde kaldı diye sormaya bile başladılar. Aşağıdaki tablo, tekil ziyaretçiler tablosu, yani aynı gün 25 sayfa da gezsen bir kere geldin şeklinde istatistik tutan bir program..99 farklı ülkeden ziyaretçi almışız. Şimdi merak edip baktım da mesela ABD de 51 eyaletten 50 sinden ziyaretçimiz var, aranızda Güney Dakota'da tanıdığı olan var ise, bir zahmet söyleyin de tıklasın.. En iyisi Obama ile hallettireyim ben Burak, sonuçta senin de ortak olduğun bir faaliyet, katkıların tartışılmaz. Sana da desteğin teşekkür ederim. Kerem'de Trabzon'daki görevine dönünce üretimleri ile tekrar aramıza katılacaktır. Bu arada 31 Türk modelcisinin az ya da çok çalışmasını sergiledik, herkese teşekkür ederiz...Giderek büyüyoruz 4 semih cengiz, Uğur Kaan Ersöz, Gürkan Özkan and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ben Sertaç 1,232 Report post Posted February 25, 2013 Olmaz ama Erhan bey, yakışmadı. Bu kadar olmaz yani. Güney Dakota'dan birileri siteye girmeden olmaz bu işler. Şaka bir yana US kapsama oranı gerçekten çok iyi. Ama daha iyi olan bir şey varsa bir zamanlar bayrakların yanında "0" yazıyorken artık bayrakların hepsinin yanında sayıların yer alması gerçekten de blog'un TÜM DÜNYA'nın ilgisini çektiğini gösteriyor. Tabi burada bize de iş düşüyor. Yerli üretim arttıkça, dünyanın ilgisi de artacak. Şöyle 27 yıl daha bekleyin, ben de Miniafv'ye yakışacak bir şeyler üretecek hale gelip çeşitliliği arttırırım. NOT: Sevgili yönetim; AFV teşviğimin sonrasında tayyareci ve siviciler beni siteden uzaklaştırmak isteyebilirler ama siz arkamdasınız, öyle değil mi? Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 25, 2013 Yönetim sonuna kadar arkandadır merak etme ara sıra tayyare ve araba yaparsın olur biter Share this post Link to post Share on other sites
Murad Özer 812 Report post Posted February 25, 2013 ancelinayla obamayı bile bağladıysa bu blog tebrikler, üzerine diyecek başka bir şey yok... Share this post Link to post Share on other sites
Gürkan Özkan 16,035 Report post Posted February 25, 2013 Los Angeles ve Massachusettsde yeğenlere mesajı attım, yarın bakarsın)Erhan abi tebrikler..... 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan KARLI 7,495 Report post Posted February 25, 2013 Hasta etti beni bu miniafv...Gören gözlerim görmez oldu..Angelina sağolsun gözümü açtı Allah'tan.. 3 Erhan Atalay, AlpŞahinoğlu and Barış Bayar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 25, 2013 Hakan 10 tane daha miniafv yaparsan birlikte bir menekşe kebabı ayarlarım, yersiniz Angelina ile birlikte artık. Zaten Mr. Karli ya selam söyle, bayılıyorum onun dikenli tellerine dedi de ben hasetimden söylemiyordum sana.. Obama da senin kış kamuflajını denemek için Alaskadaki Abrams taburuna emir vermiş, herifler ellerinde diş fırçası MERDC kamoların üstündeki beyazı sıyırmakla meşguller, hepsi de sana duacı ama... Share this post Link to post Share on other sites
Barış Bayar 3,309 Report post Posted February 26, 2013 hobaaaama :o 1 Erhan Atalay reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Erhan Atalay 11,267 Report post Posted February 26, 2013 Yaaabama Share this post Link to post Share on other sites