Halil Ün 1,537 Report post Posted June 14 Mayıs ayında başlayıp 1 hafta önce bitirdim iş yoğunluğundan biraz daha yavaş ilerleyen bir model oldu. Maketin yapım kılavuzunda kutu üstündeki referansın değilde başka bir versiyonun yapım klavuzu mevcut bundan dolayı referans araştırıp referansa göre yaparken, kılavuzda kullanılmayan bazı parçaları ilk başta boyamayı unuttuğum için 3 kere ayrı boya yapmak zorunda kaldım kaporta parçalarına Kit güzel bir kit ancak aoshima mühendisleri parça sayısını artırmak için gereksiz yere bir çok parçayı parçalamışlar. Modelin kapıları ister açık ister kapalı olarak yapılabiliyor. Menteşe sistemi hareketli değil nasıl seçerseniz ona göre montaj yapmanız lazım. Ben kapalı olanını seçtim ancak kapılarda biraz açıklık kalınca kapıları yapıştırarak o açıklıklarıda kapattım. Genel olarak bitmiş hali beni memnun etti. Umarım sizlerde beğenirsiniz... 11 Eren Erdogan, Muhteşem Fırtına Özçınar, y a m a n a y d ı n and 8 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan Güney 6,117 Report post Posted June 14 Eline sağlık Halil... Harika... Share this post Link to post Share on other sites
Şerif Sadık 898 Report post Posted June 14 Ardarda üç model gözümüz gönlümüz açıldı Share this post Link to post Share on other sites
Burak Bedir 1,391 Report post Posted June 14 Ellerine sağlık Halil abi mükemmel Share this post Link to post Share on other sites
Hasan Şadi ÇELİK 1,219 Report post Posted June 15 süper olmuş. Share this post Link to post Share on other sites