murathan köylü 153 Report post Posted July 8, 2021 Merhabalar.1 hafta gibi bir süreede bitirdiğim ve yaparken en çok eğlendiğim maketim bu oldu.bence yaptığım en iyi maket oldu da diyebilirim.ilk defa pigment kullandım bu makette.maketteki en büyük sorun kayış paletler kısa geldi küçük bir boşluk kaldı makette.bir diğer sorun ise tankın öndeki taramalı tüfeğini düzeltmeye çalışırken iyice beter edip garip bir şey yaptım.fakat bunlar dışında güzel bir maket oldu. 8 salih tural, Kahraman Ege Ceri, Muhteşem Fırtına Özçınar and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Efe ERGÜZ 91 Report post Posted July 8, 2021 Elinize sağlık. Paletleri sıcak suya sokarsanız yumuşayacaktır o şekilde gerdirerek takabilirsiniz. Paletleri yapıştırırken japon yapıştırıcısı ve ip ile dikme yöntemini kullanabilirsiniz 2 1 Şerif Sadık, ismet güralp and murathan köylü reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ismet güralp 3,593 Report post Posted July 8, 2021 Eline sağlık Murathan. En önemlisi yaparken eğlenmiş olman ki bu başlı başına yeterli... 1 murathan köylü reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
murathan köylü 153 Report post Posted July 8, 2021 5 saat önce, Efe ERGÜZ yazdı: Elinize sağlık. Paletleri sıcak suya sokarsanız yumuşayacaktır o şekilde gerdirerek takabilirsiniz. Paletleri yapıştırırken japon yapıştırıcısı ve ip ile dikme yöntemini kullanabilirsiniz ordaki boşluk için şimdilik kendim evde palet baklası yapıp yapıştırmayı düşünüyorum boşluk çok büyük değil çünkü. Share this post Link to post Share on other sites
murathan köylü 153 Report post Posted July 8, 2021 4 saat önce, ismet güralp yazdı: Eline sağlık Murathan. En önemlisi yaparken eğlenmiş olman ki bu başlı başına yeterli... teşekkür ederim 1 ismet güralp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bulut Solmaz 6,893 Report post Posted July 8, 2021 Eline sağlık. İleride Daha da iyisini yaparsın. Resim çözünürlüğü düşük olmuş. bazı ayrıntılar tam belli değil. Sanırım paletler cer dişlisine de tam oturmamış. Bu ölçekte bazen zor durumda kalınınca dişler kesile biliniyor. Sorun olan MG makineli tüfeğin namlusunu ölçeğe uygun ince bir enjektör iğnesi ile değiştirebilirdin. 1 murathan köylü reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
murathan köylü 153 Report post Posted July 8, 2021 3 saat önce, Bulut Solmaz yazdı: Eline sağlık. İleride Daha da iyisini yaparsın. Resim çözünürlüğü düşük olmuş. bazı ayrıntılar tam belli değil. Sanırım paletler cer dişlisine de tam oturmamış. Bu ölçekte bazen zor durumda kalınınca dişler kesile biliniyor. Sorun olan MG makineli tüfeğin namlusunu ölçeğe uygun ince bir enjektör iğnesi ile değiştirebilirdin. teşekkür ederim.paletler evet tam oturmadı.resim konusunda resimleri gece vakti çektiğim için çok net çıkmadı bide telefonum pek iyi değil. Share this post Link to post Share on other sites
Şerif Sadık 945 Report post Posted July 9, 2021 Eline sağlık Murathan. 1 murathan köylü reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
murathan köylü 153 Report post Posted July 9, 2021 34 dakika önce, Şerif Sadık yazdı: Eline sağlık Murathan. teşekkür ederim Share this post Link to post Share on other sites