Alper Aktaş 323 Report post Posted January 22, 2021 Merhaba arkadaşlar, 2021'in ilk modeli nihayet bitti.Kit çok detaylı olmasada,revellin yeni seri ortalama kalitede bir kiti diyebilirim.Montaj aşamasında çok fazla problem çıkarmadı. Bana göre en büyük eksiği kit içinden sadece 4 adet harrier çıkıyor olması. Tesviye konusunda hatalarım devam ediyor Önceki bir çalışmamda gemilerdeki teller ile ilgili ağaçtan çekme tekniğinden bahsetmişti üstatlar, denedim bu çalışmada ve bence oldu. Kaidenin çerçeveleri deniz seviyesinin altında olsa daha güzel olurdu tabi fakat harrierlara alçak uçuş yaptırmak için böyle yaptım. Uçakların egzoslarından ve geminin bacalarından çıkan duman ve duman izleri denemem sonuna kadar eleştiriye açık Neticede yine eksiği gediği bol bir model oldu ama bu modeli çalışması son derece zevkli idi. Fotoğraf çekme konusundaki beceriksizliğimi göz ardı edin lütfen 15 Hakan Güney, Mehmet Küçük, Fatih ÖZÜAK and 12 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hakan Güney 6,221 Report post Posted January 22, 2021 Elinize sağlık... 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Hüseyin aydın 141 Report post Posted January 22, 2021 Alper hocam eline sağlık çok beğendim .çok güzel bir çalışma olmuş. Yeteneğinizi ortaya çıkaran bir eser olmuş. Sadece görsel açıdan kaideyi deniz seviyesine ya da daha altına indirmeniz çok daha hoş bir hava verecek. Uçakları bir şekilde bence havada kalmasını sağlayacak bir yöntem bulursunuz. Eseri çok daraltmış ve karizmasını bozmuş bence . Yoksa. Çalışmanız bence dört dörtlük 2 Alper Aktaş and Bulut Solmaz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 23, 2021 10 saat önce, Hakan Güney yazdı: Elinize sağlık... Teşekkür ederim 10 saat önce, Hüseyin aydın yazdı: Alper hocam eline sağlık çok beğendim .çok güzel bir çalışma olmuş. Yeteneğinizi ortaya çıkaran bir eser olmuş. Sadece görsel açıdan kaideyi deniz seviyesine ya da daha altına indirmeniz çok daha hoş bir hava verecek. Uçakları bir şekilde bence havada kalmasını sağlayacak bir yöntem bulursunuz. Eseri çok daraltmış ve karizmasını bozmuş bence . Yoksa. Çalışmanız bence dört dörtlük Çkk tedekkür ederim hüseyin bey, valla kaidenin farkındayım ama uçakların altında şeffaf dahi olsa birşey olsun istemedim. Ama dediginiz gibi biraz daralttığı bir gerçek Share this post Link to post Share on other sites
Muhteşem Fırtına Özçınar 959 Report post Posted January 23, 2021 Elinize sağlık özellikle denizi çok beğendim, kişisel tercih tabi ama her ne kadar uçak geçişi de çok güzel görünse de ben denizi geçmeyen bir kaidenin daha güzel görüneceğini düşünüyorum Gemideki akıntılar güzel görünüyor ama gemide ve uçaklardaki beyazlar bana çok beyaz göründü belki de fotoğraftandır. Elinize sağlık tekrar. 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Şerif Sadık 947 Report post Posted January 23, 2021 Elinize sağlık Alper bey. Yıla güzel bir başlangıç yapmışsınız. Daha da iyi devam eder inşallah. 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 23, 2021 1 saat önce, Muhteşem Fırtına Özçınar yazdı: Elinize sağlık özellikle denizi çok beğendim, kişisel tercih tabi ama her ne kadar uçak geçişi de çok güzel görünse de ben denizi geçmeyen bir kaidenin daha güzel görüneceğini düşünüyorum Gemideki akıntılar güzel görünüyor ama gemide ve uçaklardaki beyazlar bana çok beyaz göründü belki de fotoğraftandır. Elinize sağlık tekrar. Teşekkür ederim, evet bende arada kaldım.Malesef ikisini birden yapacak bir yol bulamadim. Uçakları ucurmak için akupunktur iğnesi olarakda bilinen kuru iğne kullandım. 0.30 mm kalınlığında bir malzeme.Bunu tutturmak icin deniz yuzeyini vs kullansam bu sefer uçak dumanıymış gibi gösteremeyecektim vs. Beyazlar konusunda şimdi tekrar bakınca haklısıniz bazı noktalar çok beyaz kalmış, siyah pigment ile biraz daha calışayım o bölgelere. Bir saat önce, Şerif Sadık yazdı: Elinize sağlık Alper bey. Yıla güzel bir başlangıç yapmışsınız. Daha da iyi devam eder inşallah. İnşallah şerif bey ,çok teşekkür ederim Share this post Link to post Share on other sites
Ege 9 Report post Posted January 24, 2021 eline sağlık abi güzel olmuş 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kenan Turhan 16,720 Report post Posted January 24, 2021 Ellerine sağlık,final güzel olmuş 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 24, 2021 10 saat önce, Ege yazdı: eline sağlık abi güzel olmuş Sağolasın ege Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 24, 2021 Bir saat önce, Kenan Turhan yazdı: Ellerine sağlık,final güzel olmuş Teşekkürler kenan abi 1 Kenan Turhan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 24, 2021 Sol ön taraf denizde büyük boşluk kaldığını düşünüp o bölgeye ufak bir tekne ve minicik bir bot ekledim, 4 Bulut Solmaz, Kahraman Ege Ceri, Kenan Turhan and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Fatih Taş 6,606 Report post Posted January 24, 2021 Ellerinize sağlık Gayet başarılı bir diorama olmuş, özellikle jetler bayıldım Son eklemeler de daha da hareketlendirmiş 1 Alper Aktaş reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alper Aktaş 323 Report post Posted January 24, 2021 2 saat önce, Fatih Taş yazdı: Ellerinize sağlık Gayet başarılı bir diorama olmuş, özellikle jetler bayıldım Son eklemeler de daha da hareketlendirmiş Teşekkür ederim komutanım Share this post Link to post Share on other sites